Murron 2016-syntyneillä onnistunut tuplapeliviikonloppu Marttilassa!
Pojat / tytöt 16Julkaistu: 01.09.2024 16.51

Murron 2016-syntyneillä onnistunut tuplapeliviikonloppu Marttilassa!

2016 -syntyneet jatkoivat tiivistä pelitahtiaan - lauantaina joukkue osallistui kotikentällään FC KyPS:n järjestämään turnaukseen (Taso 3) ja heti perään sunnuntaina vuorossa oli oma kotiturnaus (Taso 1).

Lauantain turnauksessa Murto oli tyly "vieras" heti ensimmäisen pelin alkuvihellykestä lähtien, ja joukkue nappasi tyylipuhtaasti voiton kaikista kolmesta ottelusta (FC KyPS 8-1, SoVo 7-1 ja PaiHa 8-1).

Sunnuntain kotiturnaus alkoi samoissa merkeissä mihin edeltävänä päivänä jäätiin ja kahdesta ensimmäisestä ottelusta Murto nappasikin hienot voitot (MaPS 7-2 ja KaaPo 6-1). Turnauksen kolmannessa ottelussa Murto joutui nopeasti pelin alussa kolmen maalin takamatkalle, mutta joukkue ei antanut periksi. Hyvän taistelun jälkeen Murto joutui taipumaan FC RP:lle maalein 3-4.

Molemmissa turnauksissa Murto oli liikkeellä hyvällä asenteella, ja kentällä nähtiinkin loppuun asti taistelevat ja periksiantamattomat peliryhmät. Joukkue on ottanut kesän aikana isoja askelia eteenpäin pallollisessa pelaamisessa ja molempina päivinä nähtiinkin toinen toistaan hienompia syöttökuvioita sekä näyttäviä yksilösuorituksia.

Ensi viikolla jatketaan pelejä Kaarinassa!