Murron 2016-syntyneet aloittivat syyskauden pelit piirinsarjoissa hienoilla esityksillä ⚽
Pojat / tytöt 16Julkaistu: 03.08.2024 20.35

Murron 2016-syntyneet aloittivat syyskauden pelit piirinsarjoissa hienoilla esityksillä ⚽

Koko joukkueen yhteisen ja menestyksekkään Jymy Cup -kokemuksen jälkeen pikkufutarit aloittivat syyskauden pelinsä Palloliiton sarjoissa pelaten ensin toisella peliryhmällä perjantaina Halikossa (Taso 1) ja sitten toisella peliryhmällä lauantaina Paimiossa (Taso 3).

Kevään pelit ikäluokan alueen kovimmassa sarjassa on saanut karistettua isoimmat jännitykset pois sekä pelaajilta että valmennukselta. Perjantaina Halikon Hippo-Areenan kentälle saapuikin syyskierroksen avaukseen omaan tekemiseen luottava joukkue. Murto oli alusta asti liikkeellä hyvällä jalalla ja taisteli hienosti joukkueena kaikki kolme peliään. Illan saldona ensimmäisestä pelistä 5-2 -voitto (ÅIFK), toisesta pelistä niukka 3-4 -tappio (FC Inter Musta) ja viimeisestä pelistä 5-5 -tasapeli (FC Halikko).

Lauantai aamuna oli toisen peliryhmän vuoro, ja suuntana oli Paimion Urheilupuisto. Aikaisesta aloitusajasta huolimatta joukkue oli hereillä ensimmäisestä vihellyksestä lähtien, ja kentällä nähtiinkin sinipaitojen toimesta hienoja suorituksia joiden siivittämänä Murto nappasi hyvän esityksen jälkeen kaikista kolmesta pelistä voitot (PaiHa vihreä 6-1, PIF White 7-5, KaaPo Keltamusta 7-1).

Näiden turnausten myötä on siis syyskausi startattu pelien osalta käyntiin! Kokonaisuutena hyvin onnistunut viikonloppu, jonka myötä on mukava suunnata katseet parin viikon päähän kohti seuraavia pelejä 😎⚽

Lisää Murron jalkapallosta löydät instagramista @murtojalkapallo tililtä.