Kesäloman aluksi voitto Maskusta
Julkaistu: 04.06.2023 18.05

Lähdimme reippain mielin sunnuntain peliin Maskuun, jossa meitä vastassa oli sarjakärjen MaPS.

Ensimmäinen puoliaika viileässä säässä pelattiin tasaisesti ja kauniisti. Ei paljon vihellyksiä, mutta ei kyllä maalejakaan. Meni lähinnä lämmitellessä. Toiselle puoliajalle siirryttäessä oli kuin pojat olisivat heränneet horroksesta ja peli alkoi näyttämään parastaan. Ajassa 39' ensimmäisen maalimme teki Aku. Joukkuehan sai tästä pilkkeen silmiin ja loppu olikin kaunista katseltavaa. Ajassa 55' Juho sai iskettyä 0-2 maalin Onnin hienosta keskityksestä ja vain 4 minuuttia myöhemmin 59' sai oman osumansa maaliin Olavi. Pelin lopputuloksen ja päivän voiton viimeisteli Aapo ajassa 64'. Loistavaa peliä pojilta jälleen kerran! Ensi torstaina kotona meitä tulee vastaan MynPa, klo 18.30, tervetuloa kannustamaan!