Kauden aloitus Salossa 17.4.23
Julkaistu: 18.04.2023 08.44

P11 aloitti kautensa eilen aurinkoisessa Salossa vastassaan SalPa valkoinen. Hyvällä energialla, intoa täynnä ensimmäisellä puoliajalla Elmeri tykitti Murron ensimmäisen maalin. Tästä maalista saatiin lisää virtaa, kuin olisi ollut yksi kenttäpelaaja lisää ja vielä tällä puoliajalla Pressi vei Murron 2-0 johtoasemaan. Vähän vesihuikkaa ja jatkettiin toiseen erään. Vastustaja heräsi toisella puoliajalla taistoon ja kiri maalilla meitä kiinni. Seuraavaksi meiltä iski maalin Onni ja olimme jälleen voitossa kovasti kiinni. Vastustaja kuitenkin kiri ja näin oltiin tilanteessa 3-2. Ensimmäinen keltainen kortti saatiin tähän väliin ja peliaikaa lisättiin. Sen jälkeen hieman ennen peliajan päättymistä vastustaja tykitti tasoihin 3-3.

Maalissa meillä oli Ali, joka pelasi ilmiömäisen pelin torjuessaan useita hienoja vetoja, vaikka aurinko paistoi suoraan silmiin. Kyllä taas valmentajan kanssa saatiin olla ylpeitä näistä sankareista ja innolla lähdetään ensi viikon torstaina 27.4. kauden ensimmäistä kotipeliä kohti. Tervetuloa klo 18.30 lähtien kahvittelemaan ja kannustamaan P11 pojat voittoon!