Hei hei hei, Murto voiton vei!
Pojat / tytöt 16Julkaistu: 29.07.2022 00.08

Hei hei hei, Murto voiton vei!

Näin raikui kentällä, kun Marttilan Murron nuorin joukkue - 2016 syntyneet - nappasivat kotiintulijaisiksi ensimmäisen voittonsa!

Syyskauden ensimmäisellä pelikierroksella vastaan asettuivat Halikon P2016 Punainen sekä Halikon P2016 Sininen. Vaikka ensimmäisen pelin Punaisia vastaan hävisimmekin numeroin 1-5, saimme huomata, että pärjäämme hienosti, kun vastassa on oman ikäisiä. Ensimmäinen pelikin olisi hyvin voinut päättyä voitoksemme, mutta tällä kertaa pitkä tauko edellisestä pelistä aiheutti sen verran hämmennystä pelin alkuun, että Punaiset ehtivät nappaamaan etumatkaa.

Ensimmäisestä pelistä joukkueellemme jäi maalinteon nälkä. Jälleen olikin ilo huomata, kuinka pelaajat eivät olisi malttaneet odottaa pääsevänsä takaisin pelaamaan, eikä ihme, sillä olihan peli Punaisia vastaan ollut tasaista ja tarjonnut upeita suorituksia. Kun kentälle asettuivat vastaan Halikon P2016 Siniset, pääsivät pelaajamme purkamaan ensimmäisestä pelistä jäänyttä innostusta ja maalinteon nälkää.

Ja sitähän purettiin, nimittäin joukkueemme laukoi yhteensä 7 maalia vastustajien verkkoon, kun taas oma verkko pysyi koko pelin tyhjänä! Saimme myös todistaa joukkueen ensimmäisen hattutempun, kun Eeli Skyttä pamautteli palloja verkkoon yksi toisensa jälkeen. Joukkueessamme parasta onkin se, että osaamme todella iloita joukkueena jokaisesta tekemästämme maalista!

Upean pelin, voiton sekä joukkuehengen saattelemana oli mukava lähteä kotimatkalle. Mukaan tarttui taas hitusen lisää innostusta lajia kohtaan. Hei hei hei, Murto voiton vei!

- Valmentaja Salla Frantti