Murron uusimman joukkueen T/P16 kuulumiset
Pojat / tytöt 16Julkaistu: 19.05.2022 23.20

Murron uusimman joukkueen T/P16 kuulumiset

Marttilan Murron uusin joukkue T/P 16 aloitti harjoitukset 24.4. viidentoista innokkaan lapsen kanssa. Harjoituksissa ollaan leikitty ja pelattu, kokeiltu monipuolisesti erilaisia jalkapalloharjoitteita sekä opeteltu joukkuetoimintaa. Lähes poikkeuksetta tuntuu, että 45 minuuttia kestävät harjoitukset loppuu liian aikaisin, kun joukkueella on niin kivaa yhdessä.

Ensimmäinen pelikierros saatiin kokea 5.5. Vastaan asettuivat Wilppaan T2014-2015 ja Wilppaan P2015-2016. Joukkueen ensikosketus peleihin oli harmittavan tappiollinen, kun vanhemmat ja kokeneemmat pelaajat pyörittivät showta. Tuloksien sijaan löysimme onnistumisen kokemuksia muualta pelistä; nopeista juoksuista, palloon kosketuksista, jännitysten voittamisista sekä onnistuneista pallon riistämisistä isommilta pelaajilta! Erityiskiitokset joukkueen maalivahdeille Luukas Frantille sekä Ilari Virtaselle, jotka upeasti ja lannistumatta torjuivat vetoja yksi toisensa jälkeen.

Toiselle pelikierrokselle lähdettiin 19.5. jälleen hyvällä joukkuehengellä ja toiveikkaana tasavertoisimmista vastustajista. Ensimmäinen ottelu pelattiin paikalliskamppailuna, kun vastaan asettui Murron vanhempi joukkue T/P 14-15. Kehitystä oli tapahtunut, ja joukkueemme sai jo huomattavasti enemmän pallollista peliaikaa, vaikkakin jälleen isommat veivät voiton.

Toinen ottelu pelattiin FC Halikon tyttöjä 14-15 vastaan. Peli näyttäytyi jo varsin tasavertaiselta, vaikka jälleen kyseessä oli vanhemmat vastustajat. Pelin edetessä maalivahtina pelannut Eelis Jalava kuohutti yleisöä upeilla torjunnoillaan. Varsinaisen mylvinnän aiheutti Eemil Kyheröisen laukoma maali, joka oli täydellinen osoitus siitä, miten joukkuepelissä yksilön onnistunut suoritus on todellakin koko joukkueen maali! Veikkaanpa, että vaihtoalueen ja joukkueen kannattajien hurraa huudot olivat kovimmat, mitä pelikierroksilla on kuultu. Vaikka lopputuloksen mukaan hävisimme, niin olomme oli kuin voittajilla. Valmentajana mieltä lämmitti erityisesti se, kun pelaajat tulivat kyselemään, että vieläkö on pelejä ja koska pääsee kentälle.

Vaikka siltä päivältä peliaika tulikin päätökseen, onneksi pääsemme taas kaksi kertaa viikossa jatkamaan jalkapalloilua harjoitusten parissa. Murto kiittää aktiivisia vanhempia lasten harrastustoiminnan mahdollistamisesta! Otamme lämpimästi vastaan myös uusia pelaajia kokeilemaan harrastusta.

T/P16 joukkueen valmentaja Salla Frantti kiittää ja kuittaa!