Murron tytöille kaksi voittoa
Julkaistu: 02.05.2023 20.53

Murron tyttöjen joukkue jatkoi piirisarjan pelejä voitokkaasti Maskun turnausvoiton jälkeen.

Maanantaina 24.4. Tytöt vierailivat Aurassa APU:n tyttöjen vieraana, josta tuloksena oli komea 4-1 vierasvoitto. Murron maaleista vastasivat Eimi hattutempulla sekä Wiltsu tarkalla kaukolaukauksella.

Tänään 2.5. vieraaksemme saapui Paimion Hakan tytöt. Ottelu pelattiin lähes arktisissa olosuhteissa. Pelin alkaessa satoi vettä ja lämpömittari näytti +4 astetta. Haastavista olosuhteista huolimatta tyttöjen peli lähti rullaamaan hienosti. Ensimmäisellä puoliajalla Eimi viimeisteli kaksi maalia ja toisella jaksolla Silvia tälläsi vielä komean maalin ylänurkkaan.

Pelit jatkuvat kotiottelulla ti 16.5. klo 1815 jolloin on myös seuran valokuvauspäivä. Tuolloin saadaan varmasti kauden yleisöennätys🙂