Murron tyttöjen talvisarja päätökseen rankkaritappiolla pronssiottelussa
Julkaistu: 19.03.2023 17.33

Murron tyttöjen talvisarja päätökseen rankkaritappiolla pronssiottelussa

Murron 09-12-syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue pelasi kuluvan talven ensimmäistä kertaa Maskun talvisarjaa. Sarja tarjosi tytöille tiukkoja pelejä erinomaisissa olosuhteissa.

Alkusarjassa Murto oli voittamaton kolme ottelua ja kolme voittoa maalierolla 10-2. Aiemmin pelatussa välieräottelussa Paimion Hakan tytöt voittivat Murron tasaisen ottelun jälkeen 1-2.

Eilen pelattiin äärimmäisen jännittävä pronssiottelu Murron ja Raision Futiksen välillä. RaiFu siirtyi ottelussa ensin johtoon mutta Murto tuli tasoihin Wiltsun kaukolaukauksella. Ottelu päättyi tasalukemiin 1-1 tasaisen ottelun jälkeen, jossa molemmilla oli maalipaikkoja. Ratkaisua jouduttiin hakemaan rangaistuspotkukilpailusta joka on varmasti kaikkien urheilua seuraavien mielestä "inhottavin" tapa ratkaista voittaja. Joukkueellemme tämä oli ensimmäinen rangaistuspotkukilpailu ikinä ja se tarjosi pelaajien lisäksi jännitystä niin valmentajalle kuin kannustamaan saapuneille faneillekin. Viiden laukojan jälkeen tilanne oli 3-3 ja ratkaisua haettiin kerrasta poikki menetelmällä. Kolmannessa parissa Raifu sai ratķaisevan maalin. Edellisessä parissa Murron veto kolahti tolppaan joten pienestä oli pronssi kiinni.

Kolmatta sijaa tärkeämpi oli talvelle saatu pelituntumaa, mutta tärkeimpänä asiana oli jälleen joukkueen mahtava yhteishenki. Rankkarien ratkettua koko joukkue riensi tukemaan omaa viimeistä laukojaa ja maalissa loistavasti pelannutta Ronjaa. Tyttöjen tsemppi itse pelissä ja toinen toistensa tukeminen on paras palkinto mitä valmentaja voi saada. Yhdessä voitetaan ja yhdessä hävitään ja peli on kuitenkin vain peliä. Tästä on hyvä jatkaa kohti alkavaa ulkokautta, kunhan lumet ensin sulavat.

Valmentaja, joukkueenjohtaja, huoltaja Aleksi