Jalkapalloväki Murron sisäisessä koulutuksessa
PalloiluJulkaistu: 29.10.2023 21.56

Jalkapalloväki Murron sisäisessä koulutuksessa

Murron jalkapallopuolen valmentajat ja joukkueenjohtavat kokoontuivat tänään Martintalolla koulutuksen merkeissä. Yleisurheilupuolelta tuttu fysioterapeutti Asta Keskitalo sekä seuratyöntekijä Salla Frantti kutsuivat palloiluväen liikkumaan ja oppimaan yhdessä. Ajatuksena oli antaa valmentajille ja joukkueenjohtajille harjoitevinkkejä talvikauden treenejä silmällä pitäen, sekä tietysti yhteisöllisyyden lisääminen.

Koulutus kesti 2,5 tuntia, jonka aikana saatiin kivasti käsiteltyä mm. nopeus-, lihasvoima- sekä pallonhallinta harjoitteita. Hienoa oli huomata, että jokaisesta Murron jalkapallojoukkueesta osallistui yksi tai useampi valmentaja/jojo koulutukseen. Koulutusosion jälkeen palloiluväki keskusteli joukkueiden kuulumisista sekä tulevaisuudesta pitsojen äärellä (kiitos Kuokantalolle pitsoista!).

Tapahtuma oli varsin onnistunut, joskin aikaa olisi saanut enemmänkin kulumaan. Toivottavasti valmennusväki sai käyttöönsä uusia ideoita talvikauden harjoituksiin ja pelaajien kehittämiseen, ja uudet opit pääsevät pikimmiten käyttöön! Paikallaolijat olivat yhtä mieltä siitä, että tällaisia kokoontumisia ja yhdessä oppimisen hetkiä kannattaa järjestää tulevaisuudessakin.

Marttilan Murto kiittää kaikkia valmentajia sekä joukkueenjohtajia tärkeästä työstä joukkueiden eteen. Ilman vapaaehtoisia toimijoita ei harrastustoiminta pyörisi. Kiitos myös tänään koulutukseen osallistuneille: Tomi Ali-Eskola, Tarmo Ekman, Jesse Frantti, Kristian Hermansson, Timo Hurme, Teemu Kanasuo, Jarkko Kankare, Iiro Koskinen, Marko Kujanpää, Elina Kullanmäki, Katri Laaksonen, Sam Saarinen sekä Mia-Maria Toivonen.