Palkintokeskuskisat päättivät hallikauden
SeuraJulkaistu: 18.03.2023 14.09

Lauantaina kisattiin Kupittaan urheiluhallissa kevään viimeisiä hallikisoja. Seurastamme oli mukana taas muutama kisaaja, hyviä tuloksia ja omia ennätyksiä edelleen.

Parhaan tulokset teki Wilhelmiina Mäkelä, T-15 kuula. Wiltsu siirtyi taas uudelle metriluvulle, voittotulos oli tänään komea 11.09. Tulos riitti ylivoimaiseen voittoon. Nyt on hyvä jatkaa treenejä kesän kilpailukautta kohti.

Kankareen sisaruksista Martta liikkui jälleen kovaa juoksumatkoilla. T-9 600 m syntyi hieno ennätys 2.21,49, joka oikeutti 4. sijaan.
40 m aika 7.40 ja sijoitus 7. Hienoja tuloksia juuri 8 vuotta täyttäneeltä!

Matilda Kankare kisasi 60 m aitajuoksussa, tulos 13.94. Sileä 60 m taittui aikaan 10.96 ja kuulantyönnössä tuli uusi ennätys 5.39.

Matias Kankare työnsi P-13 kuulassa tuloksen 4.97.

Marttilan Murto huolehti myös toimitsijatehtävistä kuulantyönnössä. Mukava yksityiskohta oli, kun Wilhelmiina pääsi vielä mitan päähän Matildan sarjan kuulantyönnössä. Kiitos toimitsijatehtävistä myös Anne, Asta ja Niko!