Marttilan Murron frisbeegolf jatkaa nousuaan
SeuraJulkaistu: 02.06.2022 13.59

Viime vuonna iloitsimme Marttilan Murron ensimmäisestä heittäjästä, joka oli selvittänyt tiensä SM-kisoihin. Tuolloin Pyry Karjalainen raivasi tiensä Valkeakoskella järjestettyihin amatöörien SM-kilpailuihin. Pyry pärjäsi itse kisassakin hyvin, tuloksena 9. sija MA 40+ -sarjassa.

Tämä vuosi on alkanut vielä komeammin, kesäkuun alussa jo kolme seuran heittäjää on lunastanut paikan Kokkolan SM-kisoihin.
Kokkolassa kisataan amatöörien SM-kisat 20-21.8.2022. Heittäjiämme osallistui Turussa, Aninkaisten radalla, järjestettyihin karsintoihin hienoin tuloksin. Niklas Maanpää sijoittui toiseksi ja Jesper Hirvonen neljänneksi yleisessä sarjassa ja Jyrki Lähteenmäki oli puolestaan toinen MA 40+
-sarjassa.

Koska kausi on vasta aluillaan, on odotettavissa vieläkin kovempia tuloksia. Niklas ja Jesper tähtäävät myös Turussa, Lausteen frisbeegolfpuistossa, järjestettäviin avointen luokkien SM-kilpailuihin 4-7.8.2022. Näihin kilpailuihin saa osallistumisoikeuden PDGA-ratingin perusteella.

Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan heittäjien edesottamuksia kauden edetessä. Onnea kisoihin!