Toiminta jatkuu
SeuraJulkaistu: 02.01.2022 00.00

Toiminta jatkuu

Hyvää alkanutta vuotta 2022 murtolaiset!

Toivottavasti tänä vuonna pääsemme järjestämään toimintaa paremmin kuin vuonna 2021. Ryhmät ja kerhot ovat nyt tauolla ja tarkoitus on jatkaa toimintaa Martintalolla pääosin vko 2, 10.1. alkaen. Maanantaina 10.1 aloittavat urheilukerhot ja osa matalankynnyksen liikuntaryhmistä. Muutkin ryhmät aloittavat oman ohjelmansa mukaisesti.

Yleisurheilun vanhin ryhmä, 2011- syntyneet ja vanhemmat aloittavat poikkeuksellisesti jo su 9.1. klo 11. Jalkapallojoukkueista kaikkein nuorimmat, T/P14 aloittavat myöskin jo sunnuntaina, klo 14.00. Kaikki muut ryhmät siis viikosta 2 alkaen. Jopoxin kautta saat vielä tarkempaa tietoa oman ryhmäsi kokoontumisista. Jos et kuulu vielä Jopoxiin, ota yhteyttä ryhmän/joukkueen ohjaajaan/valmentajaan. Kuulumalla Jopoxiin, saat aina ajankohtaista tietoa seuran ja ryhmäsi toiminnasta.

Tämän hetkisen ohjeistuksen mukaisesti myös Marttilan Murto voi järjestää toimintaa sisäliikuntatiloissa vain lapsille ja nuorille, alle 18- vuotiaille. Tämän vuoksi maanantain aikuisten hönsäpalloilu on toistaiseksi tauolla 15.1.2022 asti. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista heti.

Kuntoradalle on jo ajettu latupohjia. Seuraamme tilannetta ja ilmoittelemme, jos myös hiihtotoimintaa päästään lähiaikoina käynnistelemään.

TERVETULOA MUKAAN MARTTILAN MURRON TOIMINTAAN!