Ilmoittautuminen matalan kynnyksen liikuntakerhoihin

Marttilan Murto, harrasteliikunta

Matalan kynnyksen liikuntakerhot syksyllä 2021

Liikuntakerhot alkavat ma 6.9.2021 ja viimeinen kerta on to 16.12.2021. Liikuntakerhot ovat tauolla syyslomalla (viikko 42). Mukaan ovat tervetulleita kaikki kohderyhmään kuuluvat koululaiset. Matalan kynnyksen liikuntakerhot on oivallinen tapa lähteä kokeilemaan uusia liikuntamuotoja, sillä kerhot ovat maksuttomia, eivät vaadi aikaisempaa lajitaustaa ja kaikki tarvittavat välineet saat kerhoista.

Liikuntakerhojen järjestäjänä toimii Marttilan Murto ja ohjaajana seuratyöntekijä Teemu Keronen. Murrolla ei ole vakuutusta kerholaisille, mutta suosittelemme vapaa-ajan vakuutuksen ottamista, jos kerholaisella ei sellaista vielä ole. Liikuntakerhoista ei ole kotiinkuljetusta. Liikuntakerhojen paikkana on Martintalo sekä frisbeegolfissa Marttilan frisbeegolfrata. Alla on lyhyt kuvaus jokaisesta kerhosta.

Maanantain kerhot

Klo 14.15-15.00 Palloilukerho 1-4 lk.

Klo 16.45-17.45 Palloilukerho 5-6 lk.

- Palloilukerhossa pelaillaan suosituimpia pallopelejä, kuten sählyä ja koripalloa. Kerho on tarkoitettu kaikille pallopeleistä kiinnostuneille tytöille ja pojille lajitaustasta riippumatta. Palloilukerho on ei-kilpailullista toimintaa ja tarvittavat välineet eri peleihin saat kerhosta. Mukaan tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät sekä juomapullon.

Klo 16.00-16.45 Kepparihevoset 1-6 lk.

- Keppihevoskerhossa tutustutaan keppihevosiin ja liikutaan monipuolisesti keppihevosilla. Kerho on tarkoitettu kaikille keppihevosista kiinnostuneille tytöille ja pojille, vaikka et olisi aiemmin lajia harrastanutkaan. Kerhosta saat tarvittaessa lajiin tarvitsemasi välineet. Mukaan tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät sekä juomapullon.

Keskiviikon kerhot

Klo 14.15-15.00 Liikuntakerho 1-2 lk.

Klo 15.00-16.00 Liikuntakerho 3-4 lk.

Klo 16.00-17.00 Liikuntakerho 5-6 lk.

- Liikuntakerhossa tutustutaan monipuolisesti eri liikuntalajeihin. Kerho on tarkoitettu kaikille liikunnasta kiinnostuneille tytöille ja pojille liikuntataustasta riippumatta. Liikuntakerho on ei-kilpailullista toimintaa ja tarvittavat välineet eri liikuntamuotoihin saat kerhosta. Mukaan tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät sekä juomapullon.

Torstain kerhot

Klo 15.15-16.00 Frisbeegolf/temppukerho 1-2 lk.

Klo 16.00-17.00 Frisbeegolf/temppukerho 3-4 lk.

Klo 17.00-18.00 Frisbeegolf/temppukerho 5-6 lk.

- Frisbeegolf/temppukerhossa tutustutaan frisbeegolfiin ja pelaillaan frisbeegolfia ulkona syyslomaan asti, mikäli sää sallii sen. Syysloman jälkeen siirrytään sisälle temppuilemaan, kun kelit ovat huonommat. Kerhossa pelaillaan rennoin mielin frisbeegolfia ja harjoitellaan erilaisia temppuja turvallisuus huomioiden. Kerho on suunnattu kaikille, jotka tykkäävät heittää fribaa ja tehdä erilaisia temppuja. Tarvittavat välineet eri liikuntamuotoihin saat kerhosta. Mukaan tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät sekä juomapullon.

Tervetuloa mukaan kerhoihin nauttimaan liikunnan riemusta!

   
Lisää uutisia
Marttilan Murto
«  Joulukuu   »
Kategoriat