13 syntyneiden syyskauden avausturnaus Sauvossa
9.8.2021 22:06 Uutiset / Pojat / tytöt 13

.

Viikonloppuna koettiin taas jalkapallon hurmaa. Brasilia voitti Olympia kultaa lauantaina, mutta vielä tärkeämmät pelit oteltiin Sauvossa sunnuntai iltapäivällä, kun Marttilan Murron 13-syntyneiden joukkue pelasi 3 ottelua HakkisPaanalla.

Ensimmäisessä pelissä kotijoukkue Peimari Unitedia vastaan pelattiin pelitilanteisiin nähden hyvin tasainen ottelu. Maalit kuitenkin ratkaisevat ottelun lopputuloksen eikä pallonhallinta. Tästä pelistä Murrolle 3-1 tappio hyvistä otteista huolimatta.

Seuraavaan peliin sovittiin joukkueen kesken, että lähdetään samalla peli-ilmeellä, mutta ollaan tehokkaampia maalipaikoissa. Suunnitelma toteutui muuten hyvin, mutta vastustajan maalivahti oli taas erinomainen ja maalinteko oli Marttilalaisille vaikeaa. Tilanne oli pitkää tasan 1-1, kunnes vastustajajoukkueen kaatunut juomapullo tarjosi meille oivallisen maalipaikan. Maalivahdin keskittyminen herpaantui hetkeksi ja pallo löysi tiensä maalin pohjalla. Pullon sisältö jäi meille arvoitukseksi, mutta valmennuksen Jere epäili siellä olleen vihreää mehukattia, joka on kuulemma lasten ja Jeren suosikkia. Totuuden nimissä peli oli hyvin meidän hallussa ja 2-1 voitto oli ansaittu.

Kolmannessa pelissä kentän toiselle puollelle asettui naapurikaupungin PaiHa. Marttilan liikennepuistolle suuri kiitos, nykyään meilläkin on liikennevalot. Tilanne on siis sen suhteen tasan. Pelissä Murto siirtyi nopealla tahdilla 2-0 johtoon. Kuten arvata saattaa helppo alku ei tarkoita helppoa peliä, PaiHa tuli 15 minuutin kohdalla tasoihin 2-2. Tasoitusmaalista pitää antaa erityismaininta maalintekijälle, todella hieno laukaus aivan maalin yläkulmaan. Toisilla olisi tässä tilanteessa voinut katketa selkäranka, vaan ei Murron pelaajilla. Maalin jälkeinen vaihto on kuulemma tärkeä jääkiekossa, mutta niin se on myös junnufutiksessa. 15 sekuntia tasoituksen jälkeen Paimion maalivahti sai kaivaa kolmannen kerran pallon verkosta. Ottelu loppu oli tarkkaa puolustamista ja tuomarin pillin soidessa vienosti peli päättyi marttilalaisten voittoon 3-2.

Tästä on mukava jatkaa seuraaviin koitoksiin!


   
Lisää uutisia
Marttilan Murto
«  Joulukuu   »
Kategoriat