Unelmien liikuntapäivä
SeuraJulkaistu: 06.05.2021 00.00

Unelmien liikuntapäivä

UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ

Valokuvasuunnistusta kävellen tai pyöräillen

Unelmien liikuntapäivä on taas 10.5.2021. Marttilan Murto järjestää leikkimielisen valokuvasuunnistuksen Marttilan taajaman alueella. Rasteja on 10 kpl ja niitä voi käydä etsimässä pyöräillen tai kävellen/lenkkeillen. Rastit ovat paikalla su 9.5 – ke 12.5.2021. Kaikki, vähintään kolme rastia etsineet, osallistuvat arvontaan, jossa arvotaan kolme 20 euron lahjakorttia Stadiumiin.

Osallistumisohjeet: 1. rasti sijaitsee Marttilan kirjastolla, 1.rastilta löydät seuraavan (2.) rastin valokuvan. Tuon valokuvan perusteella suunnistat siis seuraavalle rastille. Näin voit kiertää kaikki rastit. Jos haluat osallistua arvontaan, ota vähintään kolmelta rastilta valokuva ja lisää ne Marttilan Murron facebook sivuilla olemassa olevaan julkaisuun. Jos et käytä fb, lähetä kuvat tekstarilla numeroon 044 244 3567.

Muistutamme lopuksi, että koronarajoituksia on edelleen voimassa ja tämän vuoksi yli kuuden (6) hengen kokoontumiset ovat kiellettyjä. Liikuthan siis terveysturvallisesti pienellä porukalla, kiitos!

MARTTILAN MURTO