Kevätkauden toiminta jatkuu Martintalolla
SeuraJulkaistu: 06.01.2021 00.00

Kevätkauden toiminta jatkuu Martintalolla

Hyvää alkanutta vuotta 2021. Koronapandemia ei ole juurikaan joulun aikaan helpottanut, mutta nyt toimintaa voidaan ainakin toistaiseksi jatkaa. Muistutamme taas, että nyt olisi erityisen tärkeää, että kaikkien toiminnassa olevien lasten/nuorten huoltajat olisivat mukana Jopoxissa. Tätä kautta kaikki tieto välittyy ryhmien/joukkueiden osalta ja saatte nopeasti ajankohtaisen tiedon. Jos ette vielä ole Jopoxissa, ottakaa yhteyttä ryhmän/joukkueen yhteyshenkilöön, saatte kutsun Jopoxiin sähköpostiinne. Kutsu pitää sitten käydä hyväksymässä. Samalla tulee hyväksyä myös tietosuoja-asia.

Ryhmien/joukkueiden toiminta alkaa pääosin vko 3, ma 18.1 alkaen. Jokainen ryhmä ilmoittaa oman aloitusajan Jopoxin kautta. Futisryhmistä T10 aloittaa 15.1 ja P09, P11 ja P/T13 aloittavat treenit Martintalolla su 17.1.2021. Koska tilanne on edelleen epävarma, voi ryhmien kokoontumisiin tulla edelleen muutoksia. Pyrimme heti ilmoittamaan mahdollisista muutoksista. Muistutamme myös Martintaloa koskevista ohjeistuksista: osallistuminen toimintaan vain terveenä, hyvä käsihygienia: kädet pestään tai käytetään käsidesiä, turha oleskelu auloissa ja pukuhuoneissa ei ole sallittua ja lähikontakteja tulee välttää.

Hyvät pakkaskelit ovat myös Marttilassa mahdollistaneet jääaluiden jäädyttämisen. Uskomme, että jäät olisivat jo loppuviikosta luistelukunnossa. Kunta ilmoittaa asiasta tarkemmin, kun jäälle voi mennä. Suosittelemme, että mahdollisimman moni kävisi nyt luistelemassa, kun kerhotoimintakaan ei vielä ensi viikolla ole alkamassa. Tietysti toivomme myös Varsinais-Suomeen sen verran lunta, että hiihtoladut tulisivat käyttökuntoon. Murto on järjestämässä sarjahiihtoja ja mahdollisesti hiihtokouluakin, mikäli olosuhteet mahdollistavat toiminnan.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!