Marttilan Murron lasten ja nuorten harrasteryhmät Martintalolla
SeuraJulkaistu: 27.11.2020 00.00

Marttilan Murron lasten ja nuorten harrasteryhmät Martintalolla

AJANKOHTAISTA TIETOA LASTEN JA NUORTEN KERHOTOIMINNASTA

Marttilan kunta on eilen, 26.11.2020 ilmoittanut, että "Aikuisten harrastusryhmien toiminta keskeytyy 29.11. alkaen. Linjaus koskee sekä kunnan järjestämää toimintaa, yhdistysten ja kansalaisopiston järjestämää toimintaa sekä omaehtoista aikuisten harrastustoimintaa kunnan tiloissa".

Kunnan tiedotteessa ei ilmoiteta lasten- ja nuorten harrastustoiminnan keskeytyksestä. Tämän vuoksi Murto jatkaa tulevalla viikolla, vko 49, normaalin viikko-ohjelman mukaisesti lasten- ja nuorten kerhoja. Usealla ryhmällä tuleva viikko onkin viimeinen kokoontumisviikko ennen joulutaukoa.

Muutamat ryhmät jatkavat vielä pari viikkoa eteenpäin, mikäli kokoontumisohjeet eivät muutu. Seuraamme kunnan tiedottamista ja teemme päätökset kokoontumisista kunnan ohjeiden mukaisesti.

Muistutamme kaikkia osallistujia huoltajineen, että turha liikkuminen Martintalon käytävissä ja pukuhuoneissa on kielletty ja ryhmiin osallistuvat saapuvat tiloihin vasta noin viisi-kymmenen minuuttia ennen ryhmien kokoontumista. Kädet pestään ja noudatetaan muutenkin hygieniaohjeistusta. Harrasteryhmään ei saavuta sairaana!

Toiminta jatkunee normaalin viikko-ohjelman mukaisesti tammikuun alkupuolella. Ilmoitamme asiasta tarkemmin, kun tiedämme tammikuun kokoontumisohjeet.

Marttilan Murto toivottaa Hyvää Joulua ja liikunnallista vuotta 2021 kaikille harrasteryhmäläisille. Muistakaapa liikkua ja ulkoilla tauon aikana!