Saadaanko Martintalolle kolmaskin sählykerho
SeuraJulkaistu: 15.11.2020 00.00

Saadaanko Martintalolle kolmaskin sählykerho

SÄHLYKERHO MYÖS 3-4 LUOKKIEN OPPILAILLE?

Marttilan Murto aloitti syksyllä kaksi sählykerhoa: 1-2 luokkien oppilaille ja 3-6 luokkien oppilaille. Pienempien kerhossa käy kymmenen ahkeraa kerholaista, jotka ovat lähes 100 % paikalla. Vanhempien kerhossa on reippaasti yli kaksikymmentä nimeä, mutta nyt on ollut havaittavissa, että etenkin 3-4 luokkalaisia on jäänyt pois. Joku toivoikin, eikö 3-4 luokkalaisille voisi olla omaa kerhoa, kun fyysiset erot ovat jo huomattavat noin laajassa ikäryhmässä.

Tehdäänpä nopea kysely: kiinnostaako 3-4 luokkalaisten oma kerho, jos sellainen järjestetään. Jos olisit halukas osallistumaan kerhoon, laita s-postia tai tekstiviesti: keskitalo.kirsti@gmail.com tai 044 2443567.

Kerho olisi ilmainen ja kokoontuisi tiistaisin klo 16-17. Mukaan vain sisätossut ja vesipullo sekä oma maila, jos omistat. Martintalolla on mailoja lainattavissa. Myös suojalasit ovat suositeltavat.

Tällä hetkellä kerhoon on seitsemän ilmoittautunutta. Koska kuitenkin on aina poisjääntejä, tarvitsemme vähintään kymmenen ilmoittautunutta, jotta kerho kannattaisi aloittaa ja että se pyörisi hyvin. Vielä siis tarvitaan muutama osallistuja lisää, jos emme näitä saa, kerhot jatkavat alkuperäisen ohjelman mukaisesti.

Ilmoittautumiset mahdollisimman nopeasti, kiitos!