Marttilan Murto tiedottaa
SeuraJulkaistu: 15.10.2020 00.00

Marttilan Murto tiedottaa

Marttilan Murto tiedottaa

Ryhmät:

Toistaiseksi ryhmät jatkavat toimintaansa oman aikataulun mukaisesti, huomioiden Martintalon korana-ajan ohjeistuksen. Alla koottuna tärkeimmät, lasten ryhmiä koskevat ohjeet. Huomioithan, että näihin voi tulla muutoksia hyvinkin lyhyellä varoitusajalla.

  • Ryhmiin osallistutaan vain terveenä
  • Martintalolla tulee välttää pukuhuoneissa oleskelua eli harjoituksiin tullaan valmiiksi liikuntavarusteissa. Kädet tulee pestä aina tullessa ja lähtiessä. Pyydämme vanhempia varmistamaan / auttamaan, että lapset pesevät kätensä.
  • Pukuhuoneiden ovissa on aikataulut eli mitä pukuhuonetta mikäkin ryhmä käyttää. Alla listaus pukuhuoneista.
  • Oleskelua pukuhuoneissa ja aulatiloissa tulee välttää. Aulatiloissa voi odottaa alle kouluikäisten kerhon aikana ainoastaan yksi huoltaja / lapsi. Aulassa ja pukuhuoneissa tulee käyttää maskia.

Pukuhuoneet:
Maanantai: Kaikki ryhmät käyttävät pukuhuonetta nro 2 ja 4.
Keskiviikko: Ensimmäinen ryhmä käyttää pukuhuoneita nro 1 ja 3. Jälkimmäinen pukuhuoneita nro 2 ja 4.
Perjantai: Pukuhuoneet nro 2 ja 4.
Sunnuntai: Ensimmäinen ja kolmas ryhmä 1 ja 3, toinen ryhmä 2 ja 4.
Tarkemmat ohjeet löytyvät pukuhuoneiden ovista.

Jopox:

Muistutuksena vielä, että muistathan käydä hyväksymässä kutsun Jopox käyttäjäksi. Tämä koskee uusia, mukaan tulleita vanhempia. Seuran tiedotus tapahtuu Jopoxin välityksellä joten on tärkeää, että tieto tavoittaa kaikki käyttäjät.

Toinen asia: Ilmoittautuminen kerhoihin ja harjoituksiin. Muistattehan käydä laittamassa IN/OUT joka kerran osalta. Mahdollisen tartunnan / altistumisen tullessa, on todella tärkeää tietää ketä on ollut paikalla. Osallistumismerkinnät helpottavat myös ohjaajia ja valmentajia harjoitusten suunnittelussa.

Jäsenlaskutus:

Kuten aiemmin tiedotimme, siirrymme jäsenlaskutuksessa Jopoxiin. Osa laskuista on jo lähetetty ja osa ehtinyt maksaakin, kiitos siitä. Mikäli et ole vielä laskua saanut, ei hätää, se on vielä tulossa. Jokaisesta laskusta lähtee oma sähköpostinsa ja siitä on vaikea sanoa ketä lasku koskee. Valitettavasti emme voi mitään tälle. Laskut näkee selkeämmin Jopox applikaation laskuarkiston kautta. Sieltä näkee kaikki käyttäjän laskut ja siellä on myös maksunappi, josta laskun pääsee kätevästi maksamaan.