Tärkeää Jopoxin käytöstä
SeuraJulkaistu: 30.09.2020 00.00

Tärkeää Jopoxin käytöstä

Muistutus jälleen Jopoxin käytöstä. Etenkin näin Korona aikana on todella tärkeää käydä merkkaamassa osallistuuko lapsi harjoituksiin / kerhoon. Näin mahdollisen tartunnan tullessa, on huomattavasti helpompi jäljittää paikallaolijoita. Tieto on tärkeä myös ryhmän vetäjälle, joka pystyy paremmin suunnittelemaan ohjelman, kun on vähän tiedossa paljon on tulossa.

Helpoiten osallistumisen merkkaaminen käy kännykässä Jopox applikaatiossa. Applikaation voit ladata Google Play storesta, App storesta sekä Microsoft storesta. Applikaatiossa näkyy kaikki ryhmät mihin lapsi on ilmoitettu.

Kun lapsesi tulee mukaan toimintaan, lähtee vanhemmalle kutsu sähköpostiin. On erittäin tärkeää kun kirjautuu ensimmäistä kertaa, että antaa tietosuojahyväksynnän, pelkkä kutsun hyväksyminen ei vielä riitä. Kysymys tietosuojan hyväksymisestä tulee automaattisesti kun kirjautuu.

Mikäli sinulla on kysyttävää Jopoxiin liittyen, ongelmia kirjautumisessa tai et ole saanut kutsua lainkaan, voit laittaa viestiä Elisalle, elisa.sinkko@gmail.com tai 044 3527628.