Marttilan Murto uudistaa seuran jäsenrekisterin ja siirtää jäsenmaksujen laskutuksen Jopoxiin
SeuraJulkaistu: 18.09.2020 00.00

Marttilan Murto uudistaa seuran jäsenrekisterin ja siirtää jäsenmaksujen laskutuksen Jopoxiin

Seuramme on pari vuotta sitten valinnut toiminnanohjausjärjestelmäksi Jopoxin. Olemme kehittäneet informaation jakamista vaiheittain ja nyt myös jäsenrekisterimme ja laskutus jäsenmaksujen osalta siirtyvät Jopoxin järjestelmään.

Ainakin siirtymävaiheessa käytössämme on vain yksi hinta jäsenyydestä. Jäsenmaksu on kaikilta 10 euroa. Emme enää peri eri hintaisia maksuja iän mukaan.

Jäsenmaksujen laskutus tapahtuu Jopoxin järjestelmän kautta lokakuussa. Järjestelmä lähettää laskut kaikille toiminnassa mukana oleville. Huoltajat saavat perheen jäsenten laskut s-postiin, josta maksut on helppo suorittaa maksunapin avulla. Laskut näkee myös selkeästi Jopox applikaation laskuarkistosta, jossa on myös maksunapit käytössä. Suosittelemme muutenkin kaikkia toiminnassa mukana olevia lataamaan applikaation.

Jokainen Jopoxia käyttävä pääsee tunnuksillaan muokkaamaan myös omia/perheen tietoja. Huolehdittehan, että tiedot ovat ajan tasalla. Mikäli lapsella on järjestelmään merkitty vai yksi huoltaja ja toivoisitte lisättävän huoltajia, olettehan yhteydessä, kiitos.

Seuralla on paljon myös kannatusjäseniä, iso kiitos siitä! Heille toimitamme jäsenmaksun edelleen paperiversiona, jos seuralla ei ole henkilön
s-postiosoitetta tiedossa. Laitamme myös kotisivuille lomakkeen, jolla voi ilmoittautua kannattajajäseneksi.

Koska Marttilan Murrossa kausimaksut ovat edelleen hyvin edullisia, toivomme, että nyt uudistettava jäsenmaksu ei olisi kenellekään ylivoimainen ja kaikki sen maksaisivat. Uudet kannattajajäsenet ovat tietysti myös tervetulleita ja arvostamme suuresti jo vuosikymmeniä seuramme toimintaa tukeneita!

Jos teillä on kysyttävää jäsenmaksuasioissa, voitte ottaa yhteyttä s-postilla marttilanmurto@gmail.com tai puh. 044 2443567/Kirsti Keskitalo.

MARTTILAN MURTO KIITTÄÄ!