Marttilan Murto mukana avustusringissä
SeuraJulkaistu: 24.03.2020 00.00

Marttilan Murto mukana avustusringissä

Marttilan kunnan alueelle on perustettu ma 23.3.2020 avustusrinki, jonka tarkoituksena on auttaa ikäihmisiä (yli 70 v) kauppa- ja apteekkiasioiden hoitamisessa. Toiminnassa mukana Marttilan kunta, Martinkosken seurakunta ja Marttilan Murto. Martinkosken seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset saavat tiedot apua tarvitsevista ja välittävät tiedon Marttilan Murron vapaaehtoisille toimijoille. Avustusrinki toimii WhatsApp-sovelluksella.

Seura on tiedottanut asiasta laajasti eilen Jopox-toiminnanohjausjärjestelmän kautta ja saimmekin mukaan jo lukuisia vapaaehtoishenkilöitä. Vapaaehtoistoimijaksi voivat ilmoittautua henkilöt, jotka ovat alle 70-vuotiaita ja perusterveitä, eivätkä kuulu riskiryhmiin tai myöskään heidän perheensä jäsenet eivät kuulu riskiryhmiin.

Jos et ole saanut viestiä tästä avustajaringistä ja haluaisit lähteä mukaan toimintaan, laita viestiä Marttilan Murron puheenjohtajalle: Kirsti Keskitalo, keskitalo.kirsti@gmail.com tai puh. 044 2443567. Häneltä saat myös lisätietoja toiminnasta.


Avustusrinki mainos valmis.pdf