T11-joukkueella syyshelteessä vähämaalisia otteluita
1.9.2019 20:09 Uutiset / Tytöt 08

Tasaisia pelejä Liedossa...

Murron T11-joukkueen pelit jatkuivat sunnuntai iltapäivänä Liedossa helteisissä olosuhteissa.

Tiukkojen pelien saldona oli tänään 3voittoa ja 1tappio. Kaikki ottelut olivat todella vähämaalisia päättyen 1-0 tai 0-1 lopputulokseen.

Murto - Peimari United 0-1

Ensimmäinen ottelu oli äärimmäisen tasainen ja rehti vääntö joukkueiden välillä. Peimari niittasi ottelun ainoan maalin pienen harhasyötön jälkeen ja Julia ei maalissa voinut laukaukselle mitään. Murto sai ottelussa monia hyviä paikkoja maalintekoon, mutta tasoitusta ei saatu aikaiseksi. Varsinkin Reetan kulmapotkuisa syntyi lukuisia hyviä maalipaikkoja, mutta vastustajan maalivahti veti pidemmän korren. Murron fairplay -pelaajana palkittiin hienosti raatanut Minea.

Murto - PÖKA 1-0

Toiseen otteluun tytöt saivat itselleen ominaista pallonhallintaa käyntiin ja pallo liikkui pelaajalta toiselle mallikkaasti. Maalipaikkoja luotiin ahkerasti,mutta kukaan ei meinannut haluta laukoa vaan palloa siirreltiin vähän liiankin kanssa. Maalissa varmasti torjunut Kiisa vapautti ottelun puolivälissä pitkällä avauksella Eevin vastahyökkäykseen joka spurttasi kahden vastustajan välistä läpiajoon ja viimeisteli ottelun ainoan maalin. Ottelun fairplay-pelaajana palkittiin Kiisa.

LIEPA - Murto 0-1

Kolmannessa ottelussa molemmat joukkueet antoivat pallon tehdä enemmän työtä, sillä helle alkoi jo tuntumaan pohkeissa. Tässäkin ottelussa Murto painoi päälle ja loi tukun laadukkaita maalipaikkoja. Voittomaali syntyi pitkän pyörityksen jälkeen, kun Minea pääsi tälläämään vastustajan purkupallosta aivan yläkulmaan. Ottelun fairplay-pelaajana palkittiin Minea.

Murto - SoVo 1-0

Murto karkasi 1-0 johtoon jo ottelun alussa Eevin viimeistellessä komean syöttöketjun jälkeen ottelun ainokaisen ja näin ollen myös voittomaalin. Peli pyöri käytännössä koko ottelun Someron maalilla, ja tytöt hakivat jatkuvasti toinen toisiaan syötöillä. Vastustajan maalivahdin upeat torjunnat estivät lisäosumat. Murron maalissa Julia oli hyvin hereillä ja torjui hankalat vastahyökkäykset joita syntyi ajoittain. Murron fairplay -pelaajana palkittiin Eevi.

Pelit jatkuvat taas ensi sunnuntaina Kaarinassa (sääennusteen mukaan syksyisimmissä merkeissä kuin tämän päivän helteet).


   
Lisää uutisia
Marttilan Murto
«  Heinäkuu   »
Kategoriat