Uusi seuratyöntekijä esittäytyy
SeuraJulkaistu: 08.05.2019 00.00

Uusi seuratyöntekijä esittäytyy

Tervehdys!

Tässä esittäytyy iloinen ja hymyileväinen, Marttilan Murron tuore vahvistus, seuratyöntekijä Kuisma Ryödi. Astun innokkain mielin mukaan marttilalaisen urheilun ja seuratoiminnan kehittämiseen.

Olen päässyt kiertämään ja keräämään kokemuksia urheilun ja liikunnan parista mukavasti urheilu-urani aikana ympäri Lounais-Suomea. Suurin osa matkasta on kuljettu jalkapallon parissa. Nuoremmalla iälläni myös yleisurheilun eri lajit olivat mukana ja toivat tasapainoa liikunnalliseen elämäntapaani.

Jalkapallon pelaamisen aloitin 5-vuotiaana Forssan Jalkapalloklubin pallokoulussa ja tuosta lähtien laji onkin kulkenut päivittäisessä elämässäni vahvasti mukana. Miesten edustusjoukkuetasolla debytoin ensi kertaa 15-vuotiaana FJK:ssa. Ehdin edustaa joukkuetta neljän kauden ajan sarjatasoina miesten 3-5. divisioonat.Sittemmin olen saanut pukea mm. Janakkalan Palloseuran ja viimeisimpänä Someron Voiman pelipaidat.

Luonteeltani kuvailisin itseäni huumorintajuiseksi ja helposti lähetyttäväksi.Pidän uusien ihmisten tapaamisesta: asioista voidaan jutella asiallisesti, mutta myös rohkeasti ja suoraan. Minusta tuntuu erittäin hienolta astua perinteikkään ja arvostetun urheiluseuran palvelukseen ja päästä mukaan kehittämään seuraa yhteistyössä laajan toimijajoukon kanssa. Pyrin tuomaan seuraan omalla panoksella ja kokemuksellani uusia mahdollisuuksia ja oppeja, joista olisi hyötyä pitkäksikin aikaa.
Tapaatte minut Marttilan liikuntakeskuksella seuran urheilutapahtumien yhteydessä sekä olen tarpeen vaatiessa tavoitettavissa myös s-postilla ja puhelimella.

Pidetään positiivinen ja aurinkoinen yhteinen kesä, yhdessä liikkuen sekä liikunnan tarjoamista riemuista nauttien.

Kuisma Ryödi
044-2962872
kuisma.ryodi@gmail.com