Koko seuran valokuvaus
SeuraJulkaistu: 08.03.2019 00.00

Koko seuran valokuvaus

Viime vuonna järjestimme ensimmäisen kerran koko seuran valokuvauksen. Tästä tuli paljon positiivista palautetta ja päätimme jatkaa myös tänä vuonna.

Sunnuntaina 7.4.2019 Martintalolla järjestetään koko seuran kuvauspäivä. Päivän aikana kuvataan ryhmät ja joukkueet sekä otetaan urheilijoista yksityiskuvat. Seura toivoo, että mahdollisimman moni osallistuu tähän tapahtumaan. Kuvaukseen ei sisälly mitään ostopakkoa. Sekä ryhmä- että yksilökuvia on mahdollista tilata itselle OmaDesignin verkkokaupan kautta. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa, hienoja kuvatuotteita!

Kuvauspäivästä tulee tarkempi aikataulu myöhemmin, mutta nuorempien ryhmistä aloitetaan klo 10.00. Seuran toive on, että kuvissa käytetään seuran vaatteita! Jos ei ole, mielellään jotain seuran väreissä sininen-musta-valkoinen.

Jalkapalloilijoiden osalta jojot ovat ilmoittaneet kaikki joukkueisiin kuuluvat pelaajat kuvauksiin.

Yleisurheilijoiden osalta ilmoittautumiset Elisalle viim. to 14.3.2019 joko sähköpostiin elisa.sinkko@gmail.com tai txt /WhatsApp 044 3527628. Laita viestiin kuvattavan lapsen nimi sekä huoltajan sähköposti ja puhelinnumero. Tulevalla viikolla jaetaan myös ohjeet tästä urheilukerhoissa. Kaikki yleisurheilijat ja urheilukerholaiset ovat tervetulleita!

Mikäli harrastaa sekä jalkapalloa että yleisurheilua, tulee ilmoittautua molempiin kuvauksiin erikseen.

Kuvauksissa otetut joukkue-/ryhmäkuvat lisätään seuran kotisivuille sekä yksilökuvat pelaajakortteihin.

Samaan aikaan on myös mahdollista tutustua seuramallistoon. Esillä on sovituskokoja ja mahdollisuus tehdä tilaus. Nyt kannattaa katsoa, että on kaikki kunnossa tulevaa kesää ajatellen!