JÄNNITYSNÄYTELMÄ JYMY CUPISSA – Murto taipui finaalin rangaistuspotkukisassa
Julkaistu: 23.07.2023 17.30

JÄNNITYSNÄYTELMÄ JYMY CUPISSA – Murto taipui finaalin rangaistuspotkukisassa

Marttilan Murron 2016 syntyneet osallistuivat yhteen Suomen suurimmista jalkapalloturnauksista, Auran Jymy Cuppiin. Kaksipäiväinen turnaus startattiin lauantaina, josta Murto nappasi komeasti lohkokärjen paikan, voittaen ensin Kaarinan Pojat, perään Maskun Palloseuran ja pelaten tasapelin Raisio Futista vastaan.

Sunnuntain välierään Piikkiön Palloseuraa vastaan joukkue lähti innostuneena ja itsevarmana. Alun jännitysnäytelmä 1-1 tilanteesta kääntyi lopulta Murron 7-1 voittoon, kiitos pelaajien uskomattoman taisteluasenteen, jossa luovuttaminen ei ollut vaihtoehto.

Finaalissa kohtasimme jälleen Maskun Palloseuran kanssa, ja huikean trillerin jälkeen kamppailu päädyttiin ratkomaan rangaistuspotkukisalla, kun varsinaisen peliajan jälkeen lukemat olivat 0-0. Tällä kertaa rangaistuspotkuissa MaPS vei pidemmän korren, ja Murto sijoittui hienosti hopealle.

Erityismainintana täytyy kertoa, että Marttilan Murto päästi koko turnauksen viidessä ottelussa vain kolme maalia, mikä oli selkeästi vähiten kaikista joukkueista. Täytyy myös olla älyttömän ylpeä siitä, miten marttilalainen joukkue lähti jälleen kerran haastamaan isompia seuroja – ja tälläkin kertaa hyvällä menestyksellä. Kirkkain pysti oli niin lähellä, että nälkää jäi tulevaisuuteen; täältä tullaan jälleen, ja kovaa!

Kiitos pelaajille, jotka antoivat kentällä jälleen kaikkensa joukkueen eteen. Hienoa valmentaa tällaista motivoitunutta porukkaa. Kiitos Elias Ekman, Luukas Ekman, Luukas Frantti, Aliisa Kiili, Emil Kyheröinen, Luka Mäkeläinen, Valtteri Nyman, Niilo Pasto, Matias Rumpunen, Mikael Rumpunen, Kristian Saksi, Eeli Skyttä ja Ilari Virtanen!

- Salla & Jesse