Tyttöjoukkueilla ruuhkasunnuntai
8.9.2019 21:00 Uutiset / Pääsivusto

T9 tytöt taustojen tauottua...

Tätä sunnuntaita ainakin valmentaja oli odottanut harmaantuvin hiuksin. Ohjelmassa oli molempien Murron tyttöjoukkueiden turnaukset samana päivänä ja lisäksi osa tytöistä oli vielä matkoilla tästä johtuen päivän logistiikka aiheutti pohdittavaa.

T11 turnaus oli ensimmäisenä ohjelmassa ja Kaarinaan saavuttiin ainoastaan yhdellä vaihtopelaajalla. Turnauksessa Murron tytöt väänsivät 0-0 tasapelit TUKV ja PÖKÄ:n tyttöjen kanssa sekä hävisivät niukasti 0-1 SalPan ja KaaPon tyttöjä vastaan. Aleksin irtauduttua kahden pelin jälkeen pienempien tyttöjen turnaukseen Roosa depytoi penkin takana valmentajana. Päivän raskaasta urakasta tytöille kaiken kaikkiaan hyvä arvosana.

Syyskierrosta on vielä jäljellä kaksi turnausta -kauden päättyessä kotiturnaukseen Marttilassa 6.10. Syyskierroksen saldona on tämä hetkellä 7voittoa, 2tasapeliä ja 3häviötä.

T9 joukkueen urakka alkoi Turun kisapuiston kentällä PIPSin tyttöjä vastaan. Maalissa Ronja pelasi vakuuttavasti napsien torjuntoja ja avaten peliä. Kaikki tytöt pääsivät kokeilemaan maalintekoa, mutta viimeistelyssä onnistuivat ekassa pelissä Eimi hattutempullaan sekä Martta. Murron tytöille lopulta 4-1 voitto.

Toiseen peliin joukkue sai lisää vahvistusta vaihtopenkille Eevin ja Siirin kiirettä paikalle isompien peleistä. Itse ottelussa turnauksen emäntäjoukkue TUKV siirtyi hieman onnekkaasti johtoon. Tämän jälkeen Murto tasoitti Eevin ja Eimin vaparikuviolla Eimin tällätessä pallon lopulta maaliin. Siiri teki ottelun voittomaalin oman kulmapotkunsa jälkeisestä hässäkästä. Tässä ottelussa varsinkin Ronja ja Eine loivat tukun hyviä maalipaikkoja, mutta lisämaaleja ei enää nähty.

Kolmas ottelu KaaPon kanssa oli äärimmäisen tasaista vääntöä ja Murron maalissa Eimi joutui venymään useampaan venytykseen. KaaPon mentyä 1-0 johtoon tasoitusta haettiin vimmatusti, mutta kiri katkesi lopulta vastustajan upeaan kaukolaukaukseen yläkulmaan.

Viimeinen ottelu Liedon Palloa vastaan käännettiin vielä upealla tsempillä 2-0 voitoksi. Maaleista vastasivat lähes identtisillä läpiajoilla Eimi ja Siiri.

T9 joukkueella myöskin vielä kaksi turnausta jäljellä. Kauden päättyessä kotiturnaukseen Marttilassa 29.9.

Tähän mennessä syyskierroksen saldona tytöillä 7voittoa 1tasapeli ja 3tappiota.


   
Lisää uutisia
Marttilan Murto
«  Helmikuu   »
Kategoriat