PWLIPÄIWÄ Maanantai 19.8
21.8.2019 21:53 Uutiset / Pallokerho, 2013-2014 synt.

Taktiikkapalaveri

Lauantaina 19.8.1999 Lissabonissa syntyi nykyään Benficassa pelaava Florentino Ibrain Morris Luis. Tasan 20 vuotta myöhemmin Marttilan Murron pallokerholaiset matkasivat Hippo areenalle Halikkoon ystävyysotteluun. Florentino on ehtinyt urallaan pelata Portugalin nuorisomaajoukkueissa. Mikro-MaMuilla on jalkapalloura vielä alussa.

Mutta miten Floretino liittyy Murron jalkapalloon? Ei mitenkään, mutta kirjoittaja haluaa tarjota lukijoille turhaa nippelitietoa. No Mikro-Mamut ja Florentino, kaikki pelaavat jalkapalloa, koska se on vain niin kivaa :) Florentino ei ehkä ole vielä kaikkien tuntema tähtipelaaja, mutta matkalla sinne. Mihinköhän pallokerholaiset peliurallaan pääsevät?

Sitten itse peleihin. FC Halikon 13 syntyneiden joukkue kutsui Murron pallokerholaiset pelaamaan ystävyysotteluita Halikkoon. Mukaan lähti 10 innokasta pelaajaa. Vastustaja oli todella kova ja alkuun oltiin melkoisessa mankelissa. Selvästi huomasi, että he ovat osallistuneet koko kevään ja kesän pelitoimintaan.

Hienoa oli huomata, että pelien aikana pelirohkeus kasvoi huomattavasti. Loppua kohti pelit muuttuivat tasaisiksi ja pääsimme tekemään myös maaleja. Tästä on hyvä jatkaa ja toivottavasti saamme FC Halikon pelaajat syksymmällä vastavierailulle Marttilaan.

Mikä tapahtumassa oli kuitenkin kaikkein tärkeintä. Kentällä oli 10 iloista lasta ja kaikki saivat peleissä onnistumisia. Taas huomattiin, että kyllä pelit ovat kuitenkin jalkapallon suola, niistä lapset nauttivat.

#vasenpakki


   
Lisää uutisia
Marttilan Murto
«  Helmikuu   »
Kategoriat