Tytöt kesätauolle: Vähänheikkilän kentältä 3 voittoa ja 1 tasapeli
Julkaistu: 17.06.2018 00.00

Lauantaina viimeinen turnaus ennen kesätaukoa Turun Vähäheikkilän kentällä.

**Jopox järjestelmä ei jostain syystä ole tallentanut aiemmin kirjoitettua otteluraporttia joten siksi mukana vain ottelutilastot ja lyhyet muistiinpanot.**

Kokonaisuutena nousujohteinen turnaus ja tasaisen vahvaa pelaamista jokaiselta tytöltä joukkueen puolesta!

Fairplay Martta Koskivainio
1' Eevi Agge 0-1
3' Oma maali 0-2
4' Lieto 1-2
18' Lieto 2-2

"20 sekunnin pelin jälkeen Eevi 0-1 ja melko pian sen perään pallo Liedon pelaajan kautta omaan maaliin 0-2. Hieman uninen alku turnaukseen ja Lieto pääsi painamaan peliä meidän puoliskolle. Siiri napsi hyviä torjuntoja. Tsempparina palkittiin Martta joka pelasi täysillä hymy huulillaan vaihdosta toiseen."

13:25-13:45 Murto - TuKV 4-0
Kapteeni Roosa Syrjälä
Maalivahti Wilhelmiina Mäkelä 5 torjuntaa
Fairplay Eine Agge
9' Siiri Friederiksen 1-0
10' Eevi Agge 2-0
14' Eimi Agge 3-0
19' Martta Koskivainio 4-0

"Selkeästi piristys ensimmäiseen peliin verrattuna. Pelin puoleenväliin asti tasaista vääntöä kunnes Siiri ja Eevi kävivät viemässä Murron 2-0 johtoon. Neljän minuutin välein edellisistä tekivät ensin Eimi 3-0 ja sen jälkeen Martta 4-0 loppulukemat. Tsempparipalkinto Einelle jolla tässä pelissä juoksuvoima ja into jopa 4 vuotta itseään vanhempia vastaan riitti mm. moniin pallonriistoihin."

14:15-14:35 ÅIFK - Murto 0-2
Kapteeni Wilhelmiina Mäkelä
Maalivahti Meeri Ali-Eskola 1 torjunta
Fairplay Miisa Ali-Eskola
9' 0-1 Miisa Ali-Eskola
12' 0-2 Siiri Friederiksen

"90% peli vastustajan puoliskolla ja ainoastaan kerran Meerin piti maalissa torjua vastustajan veto. Hallinnasta huolimatta peli venyi 9 minuutille ennenkuin Miisa pääsi tykittämään 1-0 maalin. 3 minuuttia myöhemmin energiapommi Siiri viimeisteli loppulukemat 2-0. Pelin tsemppari oli Miisa joka kunnostautui hyökkäyspäässä iloisella peli-ilmeellään."

14:40-15:00 Murto - MaPS Vihreät 1-0
Kapteeni Viivi Auramo
Maalivahti Eimi Agge 8 torjuntaa
Fairplay Meeri Ali-Eskola
11' 1-0 Viivi Auramo

"Viimeisessä pelissä vastassa MaPS joka ainoana joukkueena kyennyt Murron tytöt kerran kevään aikana voittamaan. Tasainen peli ja pallo pyöri vuorotellen molemmissa päädyissä. Turnauksen viimeisessä pelissä oli ilo katsoa miten kaikki tytöt jaksoivat juosta molemmissa päissä tukemaan omaa joukkuettaan ja maalissa Eimi otti tulleet tilanteet varmasti kiinni mukaanlukien sormenpäillä torjuttu tulinen veto aivan maaliriman tuntumasta. Vapauttavan 1-0 voittomaalin teki Viivi joka vetäisi kovan kanuunan vasurilla vastustajan maaliin. Ottelun tsempparikortin sai Meeri joka puolusti rohkeasti, sai kovan tärskyn silmäkulmaan ja palasi kentälle nopeasti pienten huoltotoimenpiteiden jälkeen auttamaan joukkuettaan."