Sunnuntai aamun T9 Liedon turnauksesta 3 voittoa ja 1 tasapeli
Julkaistu: 10.06.2018 00.00

Sunnuntaiaamuna oli tyttöjen herätyskellot laitettu pirisemään jo aamu seitsemän nurkilla ja koko joukkue olikin iloisina pelivalmiudessa Liedon tekonurmella 8:30 kun ensimmäinen peli vihellettiin tulille puoli tuntia myöhemmin.

Ensimmäinen peli oli tunnusteleva ja pelituntumaa haettiin tasaisen vahvaa sinipaitaista Ruskon Palloa vastaan. Peli aaltoili tasaisesti puolelta toiselle ja vedot kohti maalia taisi mennä aikalailla tasaisesti n. 10-10. Pelin kuudennella minuutilla Siiri irtosi vastustajan puolustukselta ja pisti pallon vastustamattomasti maalin nurkkaan. Maalissa Eimi oli hienosti hereillä ja otti vastustajan hyviä vetoja kiinni varmoin ottein mutta 1-1 tasoitukselle hän ei mitään mahtanut. Tsempparina Fairplay kortilla palkittiin Martta joka kunnostautui erityisesti raatamalla puolustuksessa armotta vastustajan kintereillä.

Toinen peli ja vastustajana ÅboIFK:n keltapaitainen joukkue. Päivän toisessa pelissä puolustuspelaaminen oli tarkempaa ja Meerin piti torjua vain 3 vetoa. Peliä oli takana vasta alle puoli minuuttia kun Eimi kävi lyömässä alkutahdit otteluun 1-0 maalillaan. Siiri kävi tekemässä 2-0 ja 3-0 maalit pelin puolivälin jälkeen. Pelissä oli sen verran katkoja että pelinohjaaja antoi lisäaikaa 3 minuuttia jonka päätteeksi Eimi kävi tekemässä myös toisen maalinsa ja voittolukemat 4-0! Peli tsempparina palkittiin Ronja joka jaksoi painaa täysillä joka tilanteeseen.

Pienen välipalatauon jälkeen vastaan asettui kotijoukkue Liedon Mustat. Pelin loppulukemat eivät kerro koko totuttaa pelistä. Liedon joukkue pystyi painamaan hyvin hyökkäyssuuntaan ja vetoja Murron maalia kohti tuli lähemmäs kymmenen. Ero tuli puolustuspelaamisessa jossa Murron tytöt hoitivat homman vastustajaa tarkemmin, ainoastaan kerran vastustaja pääsi kahdella pelaajalla maalivahdin kanssa vastakkain ja silloin kova veto painui maalin ylärimaa hipoen maaliin. Ottelun 11 minuutilla tilanne oli jo 0-5 Murrolle Eimi x 2, Martan, Meerin ja Siirin maaleilla. Lieto sai tässä kohtaa ottaa kentälle yhden extrapelaajan mutta tästä huolimatta Lieto ei saanut painetta Murron päätyyn. Siiri kävi ottelun toisella maalillaan tykittämässä 17 minuutilla pelin 0-6. Aivan pelin lopussa viimeisellä peliminuutilla puolustus herpaantui hetkeksi ja Lieto pääsi tuikkaamaan yhden maalin. Pelin tsempparina palkittiin ekaa kertaa turnauksessa maalissa ollut Miisa joka otti hyviä torjuntoja ja avasi peliä hienosti.

Päivän viimeinen peli ja vastustajana Turun KisaVeikot. Aktiivista pelaamista vaikka alla 3 peliä ja melkoinen helle auringon porottaessa tuulettomalla kenttäpuoliskolle. Pallonhallinta hyvin Murrolla ja vetoja vastustajan maalia kohden kymmenkunta joista Siiri teki sekä 1-0 maalin 5 peliminuutilla ja 2-0 osuman 19 minuutilla. Maalissa Viivi joutui torjuntatöihin kolmekertaa mikä kertoo jälleen siitä että puolustuksessa jalat liikkui ja pallo riistettiin vastustajalta ennenkuin pääsivät vetämään kohti meidän maalia. Pelin tsempparina palkittiin Siiri joka jaksoi juosta koko pelin aktiivisesti sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan.

Ennen kesätaukoa vielä yksi turnaus ensiviikon lauantaina 16.6.2018 Vähäheikkilä kentällä Turussa.

Tähän mennessä takana 4 turnausta joista 13 voittoa 2 tasapeliä ja 1 tappio joissa Murto 49 maalia - Vastustajat 8 maalia

Alla tämän päivän tarkemmat tilastot

9:00-9:20 Ruskon Pallo - Murto 1-1
Maalivahti Eimi Agge 9 torjuntaa
Kapteeni Meeri Ali-Eskola
Fairplay Martta Koskivainio
6' Siiri Friederiksen 0-1
7' Rusko 1-1

9:30-9:50 Murto - ÅIFK 4-0

Maalivahti Meeri Ali-Eskola 3 torjuntaa
Kapteeni Miisa Ali-Eskola
Fairplay Ronja Korpiaho
1' 1-0 Eimi Agge
11' 2-0 Siiri Friederiksen
17' 3-0 Siiri Friederiksen
20' +3 4-0 Eimi Agge

10:30-10:50 Lieto Musta - Murto 1-6

Maalivahti Miisa Ali-Eskola 7 torjuntaa
Kapteeni Eine Agge
Fairplay Miisa Ali-Eskola
1' 0-1 Eimi Agge
3' 0-2 Martta Koskivainio
6' 0-3 Meeri Ali-Eskola
10' 0-4 Siiri Friederiksen
11' 0-5 Eimi Agge
17' 0-6 Siiri Friederiksen
20' 1-6 Lieto

11:00-11:20 Murto - TuKV 2-0
Maalivahti Viivi Auramo 3 torj.
Kapteeni Eevi Agge
Fairplay Siiri Friederiksen
5' 1-0 Siiri Friederiksen
19' 2-0 Siiri Friederiksen