T9 pelit jatkuivat Marttilassa
Julkaistu: 20.05.2018 00.00

Marttilan Murron 2008-2010 syntyneet tytöt emännöivät viikonlopun kotiturnausta Marttilan tekonurmella helteisessä säässä. Vettä kului paljon ja huoltojoukot jaksoivat reippaasti kiikuttaa vesipulloja A- ja B-kentän väliä kun jokaisen ottelun jälkeen vaihdettiin kenttään.

Ensimmäisessä ottelussa tytöt kohtasivat Ruskon Pallon. Loppulukemista huolimatta Ruskon Pallokin oli hyvin pelissä mukana ja maalissa Eimi venyi hienoihin torjuntoihin mukaanlukien pelin loppupuolella upea jalkatorjunta vastustajan läpiajo tilanteessa. Ensimmäisiin otteluihin päävalmentaja Agge valitsi taktiikaksi 2 hyökkääjää ja 2 puolustajaa joista tässä ottelussa ahneimmin maaleja tekivät tällä kertaa puolustajat Siiri ja Wilhelmiina jotka tekivät molemmat 2 maalia naiseen, lisäksi hyökkääjistä Martta teki yhden maalin.

Toinen ottelu oli ennakkoarvioissa vahvaa Turun KisaVeikkoja vastaan. Alussa ei kuitenkaan lähdetty kyttäilemään vastustajan tekemistä, vaan jo 3 minuutin pelin jälkeen tilanne oli Murrolle 2-0 Roosan ja Siirin maaleilla. Tämän jälkeen pelissä tuli seesteisempi 10 minuutin jakso jossa peli pyöri keskialueella ja laidoissa kunnes Nelli ja Eimi kävivät tekemässä 3-0 ja 4-0 maalit minuutin sisässä. Puolustuspelaaminen onnistui hyvin ja Wilhelmiinalle tulikin vain 4 tilannetta torjuttavaksi.

Kolmas peli Maskua vastaan oli tasainen kuten oli edellinenkin kohtaaminen Maskun tunauksen yhteydessä, silloin peli päättyi 0-0. Hyvätasoisessa ottelussa tilanteita nähtiin vuorotellen molemmissa päissä. Siiri pelasi vahvan pelin maalivahtina 11 torjunnallan mutta Maskun ainoalle maalille hänkään ei mahtanut mitään. Peli päättyi 1-0 Maskulle ja kauden ensimmäinen tappio Murron tytöille.

Päivän viimeisessä pelissä tytöt kohtasivat ÅboIFK:n. Tähän peliin valmentaja Agge päätti vaihtaa peluutusta "salmiakki" -taktiikkaan eli 1-2-1 jossa yksi selkeästi alimpana puolustajana, yksi kärkipelaaja + laitalinkit. Taktiikka toimi hyvin ja maaleja tehtiin tasaisesti n. 3 minuutin välein, maalintekijöinä Eevi x 2, Martta, Eimi ja Viivi. Maalissa Meerin ei tarvinnut puuttua peliin kuin 8 kertaa.

Pelit jatkuvat heti Tiistaina 22.5. Ruskolla. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee sinne tyttöjä kannustamaan.

Alla tarkemmat ottelukohtaiset tilastot:

12:00-12:20 Marttilan Murto - Ruskon Pallo 5-1

Kapteeni Martta Koskivainio

Maalivahti Eimi Agge 9 torjuntaa

Fairplay Eimi Agge

6' 1-0 Siiri Friederiksen

7' 2-0 Siiri Friederiksen

10' 3-0 Wilhelmiina Mäkelä

14" 4-0 Martta Koskivainio

18' 5-0 Wilhelmiina Mäkelä

18' 5-1 Rusko

12:50-13:10 TuKV - Marttilan Murto 0-4

Kapteeni Roosa Syrjälä

Maalivahti Wilhelmiina Mäkelä 4 mäkelä

Fairplay Eine Agge

2' 0-1 Roosa Syrjälä

3' 0-2 Siiri Friederiksen

14' 0-3 Nelli Jokinen

15' 0-4 Eimi Agge

13:20-13:40 Marttilan Murto - MaPS Vihreät 0-1

Kapteeni Miisa Ali-Eskola

Maalivahti Siiri Friederiksen 11 torjuntaa

Fairplay Siiri Friederiksen

10' 0-1 MaPS

14:15-14:35 ÅIFK/United - Marttilan Murto 0-5

Kapteeni Ronja Korpiaho

Maalivahti Meeri Ali-Eskola 7 torjuntaa

Fairplay Miisa Ali-Eskola

3' 0-1 Eevi Agge

6' 0-2 Martta Koskivainio

8' 0-3 Eimi Agge

16' 0-4 Eevi Agge

18' 0-5 Viivi Auramo