T9 Tyttöjen kausi potkaistu vauhdilla käyntiin!
Julkaistu: 10.05.2018 00.00

T9 eli 2008-2010 syntyneiden tyttöjen kausi saatu avattua vauhdikkaasti!

Tänään Maskun jalkapallopyhätössä Murron tytöillä oli 4 peliä joista kotiintuomisina upeasti 3 voittoa ja 1 tasapeli.

Eniten valmentajien mieltä lämmitti tyttöjen huikea yhteishenki ja iloiset ilmeet sekä kentällä että vaihtopenkillä. Oli hienoa nähdä jos joku oli vähän loukannut itseään tai pieni mielipaha niin heti oli joukkuekavereita lohduttamassa ja tsemppaamassa. Tämä se on joukkuehenkeä parhaimmillaan!

- Ensimmäisessä pelissä Murron tytöt kohtasivat Maskun Palloseuran Vihreän joukkueen. Turnauksen ensimmäinen peli sujui tuntumaa hakien mutta tiiviin puolustuspelaamisen ja tarkan maalivahtityöskentelyn ansiosta oma maali säilyi koskemattomana mikä olikin tärkeää avauspelissä vahvaa "kotijoukkuetta" vastaan.

- Toisessa pelissä vastaan asettui Åbo IFK:n joukkue jota vastaan tytöt pystyivät vahvaan pallonhallintaan läpi ottelun ja vastustaja ei päässyt vetämään vaarallisista paikoista kohti meidän maalia jossa debytoi Viivi Auramo. Parhaat paikat pelattiin Wiltsulle (2 maalia) ja Eeville (3 maalia) jotka pistivät palloa kovalla prosentilla tolppien väliin.

- Kolmannessa pelissä Lieto T09 Musta joukketta vastaan vahva aloitus ja 8 minuuntin kohdalla Murrolla 3-0 johto Wiltsun, Viivin ja Eevin maaleilla. Pieni herpaantuminen + Liedon saama rangaistuspotku tasasivat peliä ja lopputulos oli Eimin viimeistelyn jälkeen 4-2. Tiivis ottelutahti alkoi hieman näkyä ja muutamat pelaajat ottivat jo lepoasentoa vaihtoon tullessaan.

- Päivän viimeinen peli oli Ruskon Palloa vastaan. Ruskon Pallo pyrki syöttelemällä saada tiivistä puolustustamme auki mutta tytöt pelasivat jälleen tiivistä peliä ja viimeisenä lukkona maalilla palloja liimasi Eimi joka napsikin useita tärkeitä torjuntoja. Wiltsu hoiti ensimmäiselle puoliskolla meille 0-2 johdon ja Eevi kävi tuikkaamassa vielä varmuuden vuoksi 1-3 lukemat ja näillä lukemilla voitimme myös viimeisen ottelun.

Alla tarkemmat ottelutilastot tältä päivältä ja näiden perässä muista alkukevään otteluista.

To 10.5. Masku T9 Tyttöjen piirisarja:

19:00-19:20 FC Ruskon Pallo - Murto

Kapteeni Eimi Agge
Maalivahti Eimi Agge (11 torjuntaa)
FairPlay: Eimi Agge
9' Wilhelmiina Mäkelä 0-1
10' Wilhelmiina Mäkelä 0-2
12' Rusko 1-2
17' Eevi Agge 1-3

18:30-18:50 Murto - Lieto Musta
Kapteeni Meeri Ali-Eskola
Maalivahti Meeri Ali-Eskola (9 torjuntaa)
FairPlay: Viivi Auramo
2' Viivi Auramo 1-0
4' Wilhemiina Mäkelä 2-0
8" Eevi Agge 3-0
9' Lieto 3-1
13' Eimi Agge 4-1
18" Lieto 4-2 rp

17:30-17:50 Murto - ÅIFK/United
Kapteeni Viivi Auramo
Maalivahti Viivi Auramo (3 torjuntaa)
FairPlay: Martta Koskivainio
6' Eevi Agge 1-0
10' Wilhelmiina Mäkelä 2-0
16' Wilhelmiina Mäkelä 3-0
17' Eevi Agge 4-0
18' Eevi Agge 5-0

17:00-17:20 MaPs Vihreät - Murto 0-0
Kapteeni Wilhelmiina Mäkelä
FairPlay: Wilhelmiina Mäkelä
Maalivahti Wilhelmiina Mäkelä (14 torjuntaa)

Aiempia harjoituspelejä keväältä:

To 26.4. Tytöt 08-10 Marttilan Jalkapallostadion (Ulkokauden avaus)
Yleisöä: 22
Murto - Apu 4-3 (2-2)
Kulmat: Marttila 7 - Aura 3
Kapteeni: Martta Koskivainio
Maalivahdit: 1/2 Vilhelmiina Mäkelä 5 torjuntaa 2/2 Siiri Friederiksen 3 torjuntaa
6' 0-1 APU
9' 1-1 Siiri Friederiksen
16' 2-1 Siiri Friederiksen
17' 2-2 APU
28' 2-3 APU
34' 3-3 Eimi Agge
38' 4-3 Wilhelmiina Mäkelä