Pöytätennispäivä yläkoululaisille Koskella su 5.2.
SeuraJulkaistu: 20.01.2023 13.32

Pöytätennispäivä yläkoululaisille Koskella su 5.2.

Marttilan Murto järjestää yhteistyössä Kosken Kaiun kanssa 7.–9.-luokkalaisille pöytätenniksen lajikokeilupäivän su 5.2. klo 13.00–14.30 Kosken Lukion liikuntasalissa (Lampitie 3). Pöytätennispäivä tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä sisälle lajin saloihin, tulla kaveriporukan parhaaksi pelaajaksi tai löytää uuden harrastuksen. Ohjaajina päivässä toimivat Kosken Kaiun valmentajat ja harrastajat.

Pöytätenniksen lajikokeilupäivä on maksuton eikä vaadi aikaisempaa lajitaustaa. Pöytätennispäivään tarvitset mukaan vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullon. Murto ei järjestä erikseen kuljetuksia Koskelle, joten jokaisen tulee huolehtia itse kuljetuksesta pöytätennispäivään ja esimerkiksi kimppakyytejä kannattaa suosia. Jos sinulla on vaikeuksia saada kuljetusta järjestymään, ole yhteydessä seuratyöntekijään.

Ilmoittautuminen pöytätennispäivään Murron nettisivuilla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta ke 1.2.2023 mennessä. Huom! Ilmoittautuminen on sitova ja sinun tulee ilmoittaa seuratyöntekijälle, puh. 045 2349703, jos joudut jäämään pois pöytätennispäivästä. Peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme 10 €/henkilö.

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE PÄÄSET TÄÄLTÄ

Tervetuloa mukaan pöytätennispäivään!


Lisätietoja seuratyöntekijä Teemu Keroselta

teemujoonatan1@gmail.com tai puh. 045 2349703