Tyttötriolla menestyksekkäät sisulisäikäisten pm-kisat
SeuraJulkaistu: 03.08.2022 14.33

Viime viikonloppuna käytiin kolmipäiväiset pm-kisat Raisiossa. Murtoa edusti pieni, mutta mainiosti menestynyt tyttöryhmä. Saldona kisoista oli kaksi mitalia ja lukuisia pistesijoja. Osallistujien onnistumista kuvaa hyvin sekin, että he tekivät ennätyksiään tai ainakin hyvin lähelle omaa ennätystä tiukoissa kisoissa.

Mestaruuden saavutti odotetustikin Wilhelmiina Mäkelä. Hän lähti kisaan selvänä tilastoykkösenä ja ottikin mestaruuden T-13 kuulantyönnössä, vaikka alku hiukan takkuilikin. 4. kierroksen tulos 10.95 riitti selvään voittoon ja on Wiltsun toiseksi paras tulos. Onnittelut mestaruudesta! 🥇

Ensimmäisen pm-mitalin saavutti puolestaan Eimi Agge. Eimi otti hienosti pronssia pituushypyssä ennätystään sivuavalla tuloksella 4.22. Onnea ekasta pm-mitalista! 😊T-12 60 m finaalissa Eimi saavutti vielä 6. sijan heti pituuskisan jälkeen! Eimi osallistui sallittuun neljään lajiin ja saavutti vielä neljännen sijan 3-loikassa. Tulos 9.32 jää vain kaksi senttiä Eimin ennätyksestä. 200 m juoksussa tuli myöskin pistesija, 6. sija ajalla 31.57.

Kolmas urheilija, Martta Koskivainio, osallistui myös 200m juoksuun. Tuloksena 10. sija, ajalla 33.61. 1000 m juoksussa Martta oli 9. Aika 3.56,52. Paras sijoitus ja pistesija, tuli 200 m aitajuoksusta. Aika 39,02 riitti 7. sijaan. Harmittavasti pari sijaa taisi mennä maaliviivoilla. Liian tiukka kurotus maalille ja nokittaminen ihan viime metreillä maksoi tosiaan ainakin pari sijaa. No, ensi kerralla sitten tarkemmin. Tuo aitamatka taitaakin tulevaisuudessa olla Martan paraatimatka, niin sulavalta näytti Martan aitominen.

9-sarjassa kisasivat lisäksi Kankareen sisarukset Matilda ja Martta. He kävivät hakemassa lähinnä kokemusta isommista kisoista tuleviin vuosiin!

Seuraavaksi kisataankin sitten ensi viikon tiistaina Kaarinassa, seuracupin 2. osakilpailussa.