MARTTILAN MURTO TOIVOTTAA RAUHALLISTA JOULUAIKAA
SeuraJulkaistu: 21.12.2020 00.00

MARTTILAN MURTO TOIVOTTAA RAUHALLISTA JOULUAIKAA

Lämmin kiitos kaikille seuran toimintaan osallistuneille,kiitos valmentajat, ohjaajat sekä kaikki muut vapaaehtoiset. Kiitos myös lapset, nuoret ja aktiivikilpailijat. Koronakevät vähensi selkeästi osallistujia kesän toiminnasta, sen sijaan kulunut syksy oli kaikissa ryhmissä kevättä parempi. Osallistujia ilahduttavan runsaasti, reippaasti yli sata osallistujaa syksyn eri ryhmissä, Murto kiittää!

Valitettavasti koronapandemia on jatkunut ja loppuvuotta kohden pahentunut. Tämän vuoksi osa ryhmistä jouduttiin lopettamaan ennen aikojaan ja joulutauon pituudesta ei kukaan vielä tiedä. Tauko voi olla pidempikin kuin tammikuun puoliväli.

Nyt, kun kaikki sisäliikuntatilat ovat suljettu, on hyvä hetki lähteä ulos reippailemaan. Vaihtoehtoja meillä Marttilassa on mukavasti tarjolla: Eräreitistöltä löytää sopivia reittivaihtoehtoja, kuntorata, frisbeegolfrata 22 väylineen, kuntoportaat ja jalkapallonurmellekin voi mennä potkimaan toistaiseksi. Tietysti odotamme pakkasia ja ulkojäitä Marttilaan, myös lumipeite ja hiihtoladut toisivat lisäarvoa joululomien viettoon.

Ilmoittelemme kevätkauden jatkosta heti, kun ajankohdista tiedämme.

HYVÄÄ JOULUA JA AKTIIVISTA LIIKUNTAVUOTTA 2021!