Prisma-liiga päätös 8.9.2019
8.9.2019 20:07 Uutiset / Pojat 11

Voitokas päivä Salossa 8.9.2019

Koko kesän, pientä taukoa lukuunottamatta kestäneet keskiviikkoiset Prisma-liiga pelit on nyt tältä vuodelta pelattu.

Joukkue on osallistunut miltein jokaiseen turnauspäivään ja tosi hyvillä osallistujamäärillä. Välillä meillä on ollut jopa 15 innokasta nuorta miestä mukana ja silloin on vähän jouduttu jokaisen peliaikaa nipistämään, mutta kaikki ovat saaneet pelata.

Tämän homman suola on ne onnistumisen hetket, kun näet lapsen kasvoilta ylpeän, onnellisen ilmeen, kun pallo singahtaa maaliin tai kun maalivahti nappaa pallon käsiin ja saa taas yhden tilanteen pelastettua, näissä tilanteissa tulee välillä ihan kyynel silmään. Muuten ollaan saatu kyllä pitää hauskaa ja nauraa monelle hauskalle tilanteelle.

Tänään pelattiin voitokkaat pelit joihin on ihan mahtava lopettaa liiga-kausi. Peli 1 maalissa Elmeri, voitettiin luvuin 2-1, maalintekijöinä Juho ja Aapo. Peli 2 maalissa Robert, voitettiin luvuin 5-0, maalintekijöinä tässä pelissä Juho, Aapo ja Miika.

Pelien jälkeen nautittiin ansaitut munkit ja mehut, jaettiin osallistumis-diblomit ja mitalit, sekä marssittiin joukkueena Marttila-kyltin kera päätösjuhlaan. Päätösjuhlassa palkittiin valmennuksen valitsemana tänä vuonna Murron Prisma-liigan tsempparipelaajana Juho.

Harjoitukset jatkuvat pelien päättymisestä huolimatta ja jatketaan niitä vielä jonkin aikaa ulkokentällä, ennenkuin siirrytään sunnuntai treeneihin Martintalolle!

Kiitos kaikille Prisma-liigaan osallistuneille!

M-MT, Jojo #minimamut


   
Lisää uutisia
Marttilan Murto
«  Kesäkuu   »
Kategoriat