Masku turnaus MaMu juniors (P09)
11.5.2019 21:06 Uutiset / Pojat 09

MaMu juniors tsemppaa.

Oli pilvinen lauantai päivä. Itseasiassa aurinko taisi pilkahtaa pilvien raosta menomatkalla. 14 jalkapallosta innostunutta pikku MaMua suuntasi kohti Maskun Taponketoa. Sukaria emme onnistuneet yleisöstä bongaamaan, mutta suuri kiitos MaPS:n mokkapala osastolle. Näin suuria ja hyviä mokkapaloja ei ole hetkeen saatu!

Pelkkien mokkapalojen ja Sukarin takia reissuun ei kuitenkaan lähdetty. Kalenteriin oli merkattu P09 ykkösen 4 peliä. Tälle kaudelle joukkue vaihtoi 5 vs. 5 sarjasta 8 vs. 8 sarjaan. Aikaisemmissa turnauksissa olemme olleet vaikeuksissa sijoittumisen ja syöttöpelin kanssa. Pojat ovat todella innokkaita kuljettamaa palloa, mutta isommalla kentällä pelattaessa syöttöpelin tärkeys korostuu.

Harjoituksissa onkin keskitytty parantamaan joukkueen syöttöpeliä. Kentällä peli näytti tänään jo ajoittain todella hyvältä. Voitot jäivät kuitenkin vielä odottamaan seuraavaa turnausta. Jatkamme harjoittelua ja oman pelin kehittämistä. Tulevista turnauksissa tullaan poimimaan harjoittelun hedelmät :)

#pikkuMaMutrokkaa
Päävalmentaja ja yhden pikkuMaMun #4 isä


   
Lisää uutisia
Marttilan Murto
«  Kesäkuu   »
Kategoriat