Murron tyttöjen kotiavauksessa tasapeli
Julkaistu: 20.04.2023 20.44

Murron tytöt jatkoivat piirisarjan kevätkautta tänään illalla ensimmäisellä kotiottelulla, kun vieraaksi saapui PIF:n tytöt Paraisilta. Vastustaja tiedettiin kovatasoiseksi joukkueeksi aiempien vuosien kohtaamisista.

Otteluun Murto sai unelma-alun, kun Wiltsu tykitti klassisen puolivolley-maalin suoraan vastustajan maalin yläkulmaan reilun minuutin pelin jälkeen. Ekalla jaksolla PIF otti kuitenkin pallonhallinnan itselleen ja viimeisteli kaksi maalia. Puoliajalle mentiin siis 1-2 tappioasemasta.

Toisen jakson ensimmäinen 10minuuttinen oli kovaa Murron hallintaa ja tolpat kolisivat pariin otteeseen. Lopulta 20minuutin pelin jälkeen Eimi pääsi tasoittamaan ottelun loppulukemiksi 2-2.

Murron maalissa jatkanut Reetta sekä vastustajan maalivahti olivat upeassa vireessä ja pitivät torjunnoillaan ottelun vähämaalisena.

Murron tytöillä tiivis pelitahti jatkuu lauantain Girl Cup -turnauksella Maskussa ja maanantain piirisarjan paikallisottelulla Aurassa APU:n vieraana.