Murron tytöt voitokkaana Salossa
20.6.2021 9:37 Uutiset / Tytöt 10

Kolme voittoa kotiintuomisina Salosta!

Murron tytöt jatkoivat kevätkierroksen piirisarjan pelejään Salossa helteisissä oloissa lauantai aamupäivällä. Kolmen ottelun saldona oli hienosti kolme voittoa. Korona-tilanteen vuoksi lyhyeksi jääneen kevätkierroksen saldona oli upeasti viisi voittoa ja yksi tappio.

Kevään peleissä maalissa pelasivat upeasti Ronja,Viivi ja Reetta. Puolustuksen peruskalliona on häärinyt ja puolustuslinjaa esimerkillisesti on johtanut Wilhelmiina. Puolustuksessa vahvoja otteita ovat esittäneet erityisesti laitanousujen muodossa Eevi,Roosa,Lotta ja Hilda-Lyylia. Keskikentän dynamona ja hyökkäyksen tukena ovat toimineet Martta ja Silvia joita ovat säestäneet vikkeläjalkaiset wingerit Eine,Eveliina,Mette,Elina ja Vilhelmiina. Pääosin kärkenä on pelannut Eimi joka on ollut maalinteossa liekeissä viimeistellen joukkuekavereiden passeista maaleja tiuhaan tahtiin.

Kokonaisuutena valmennus on ollut todella iloinen joukkueen hienosta tsemppi-hengestä ja upeasta aktiivisuudesta treeneissä ja peleissä. Heinäkuu treenaillaan kesäloma-aktiviteettien lomassa ja elokuun alusta pelit jatkuvat.


   
Lisää uutisia
Palloilu
«  Joulukuu   »
Kategoriat