Esittely
Ottelutilastot
Murto MarttMu - LTU 2
2019 - Miehet - Vitonen
Klo 19:45 Marttila KHT
9
Tou

Maalijuhlaa ja 3 pistettä Miesten kotiavauksessa


MaMun historiallinen kotiavaus Vitosessa tarjosi paikalle saapuneelle kotiyleisölle herkkua ja melkoiset maalijuhlat. Valitettavasti otteluennakossa mainittuja linjatuomareita ei Marttilassa nähty, vaan paikalle saapui vain yksi lippumies.

MaMu avasi ottelun vahvasti halliten palloa ja luoden etenkin ottelun alussa runsaasti maalintekopaikkoja hyvällä pallon liikuttelullaan. Tauolle mentiin lukemissa 3-0 kun Teemu Östlund osui kahdesti ja kärkiparinsa Miikka Laukkanen kertaalleen.

Toisen puoliajan alkuhetkillä Antti Teerimäki naulasi kulmapotkun jälkitilanteesta tilanteen jo 4-0:aan. Tulostaulun näyttäessä selkeitä lukemia ottelun tempo rauhoittui selkeästi (kunto loppui) ja ottelu aaltoili päästä päähän. Myös LTU 2 osui kahdesti mainiosti jälleen pelanneen Petri Niinimäen selän taakse, mutta kotijoukkue otti ottelusta lopulta vakuuttavan 7-2 voiton.

??? Laitapelaajat Vakkuri & Soosaar uurastivat ottelussa valtavan määrän ja pelasivat erittäin vahvasti kumpaankiin suuntaan. Hattu päästä!

?? Puolustuslinja pelasi vakuuttavan ottelun. Varmaa puolustustyöskentelyä ja kovia otteita.

? Teemu Östlund. 4 maalia on 4 maalia.

MaMun kausi jatkuu jo tulevana sunnuntaina kun äitienpäivää Marttilaan saapuu viettämään ÅCF 2. Ottelu alkaa kello 18.00 ja huhut kiirivät, että äideille olisi tarjolla ilmainen makkaratarjoilu!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
MarttMu 7 - 2
(3-0)
9' Maali Laukkanen Miikka

10' Maali Östlund Teemu

32' Maali Östlund Teemu

47' Maali Teerimäki Antti

65' Maali Haarala Ville

70' Maali Östlund Teemu

75' Maali Mäkinen Christian

82' Maali Laukkanen Miikka

85' Maali Östlund Teemu
Lisää uutisia
Marttilan Murto
«  Kesäkuu   »
Kategoriat