Jaoston toiminta

Jaostomme tarjoaa toimintaa aina 5-vuotiaista alkaen. Nuorempien ryhmissä keskitytään monipuolisesti liikunnan perustaitojen kehittämiseen. Kouluikäisistä lähtien lajinomainen harjoittelu lisääntyy, mutta perustaitojen harjoittaminen säilyy tärkeänä osana. Seurassamme toimii myös ”X-ryhmä”. Ryhmä kostuu 13-sarjalaisista ja vanhemmista urheilijoista, jotka harjoittelevat jo tavoitteellisesti menestyäkseen yleisurheilussa. Kesäisin harjoittelemme Marttilan urheilukentällä ja talvella Martintalolla.

Urheilukerhoissamme on pienet kausimaksut. Ne sisältävät mm. ohjauksen/valmennuksen, salimaksut ja kannusteet. Seuraa kannustaa nuoria kilpailemaan maksamalla heille kilpailulisenssin sekä osallistumismaksut. Seurana osallistumme Seuracup-toimintaan tavoitteena päästä alkukilpailuiden kautta valtakunnalliseen finaalin. Olemme viime vuosina päässeetkin tähän tavoitteeseen.

Seuramme on tunnettu SM-tasolla menestyneistä yleisurheilijoista. Tämän hetken menestyvin urheilijamme on Ilona Vuori. Hän on saavuttanut parin viime vuoden aikana SM-mitaleita kuulantyönnössä.

Jaoston tavoitteena on kouluttaa kaikki toimintaan mukaan tulevat henkilöt. Vanhempien ryhmien ohjaajilla on lisäksi eri asteisia valmentajatutkintoja. Uusia toimijoita tarvitaan mukaan niin ohjaukseen kuin toimitsijatehtäviin kentälle.

Mikäli sinua kiinnostaa lapsesi yleisurheiluharrastuksen aloittaminen tai haluat itse tulla toimintaan mukaan, ole rohkeasti yhteydessä jaoston puheenjohtajaan, Elisa Sinkko, elisa.sinkko@gmail.com, p. 044 3527628   
Lisää uutisia
Yleisurheilu
«  Helmikuu   »
Kategoriat