T9 Maskun turnaus pienellä joukkueella.
Julkaistu: 22.09.2019 00.00

T9 Maskun turnaus pienellä joukkueella.

Murron 2010 syntyneet tytöt matkasivat aikaisin sunnuntaiaamuna Maskuun 4 ottelun turnaukseen!

Tällä kertaa matkassa ei ollut mukana päävalmentaja joka oli lähtenyt Espanjaan hakemaan pelikirjaansa uusia valmennusmetodeja yhdessä perheensä kanssa. Tämän lisäksi joukkueessa oli paljon poissaoloja ja vielä lauantai-iltana näytti siltä että joudumme pelaamaan neljä peliä putkeen ilman vaihtopelaajia. Illan aikana joukkue täydentyi kuitenkin vielä kahdella pelaajalla kun Miisa saatiin lähtemään pelaamaan ja hän otti mukaansa vielä naapurista luokkakaverinsa Emmin.

Sunnuntaina klo 09:30 Maskun Taponkedon hallilla oli kasassa 7 henkinen joukkue jossa tänään pelasivat Emmi, Eveliina, Martta, Miisa, Meeri, Reetta ja Ronja. Edessä oli neljä peliä putkeen ja lisäajat mukaanlukien peliaikaa kertyi käytännössä 90 minuuttia yhtäjaksoisesti kun lennosta vain vastustajat vaihtuivat. Jo heti alkuun pitää kertoa että oli siinä apulaisvalmentajalla ihmettelemistä kun koko joukkue pelasi varmastikin parasta peliään koskaan, nähtiin paljon hienoja syöttöjä, tehtiin itselleen tilaa ja haettiin syöttöpaikkoja, rajaheitot viuhuivat pitkälle ja hyökkäykset vyöryivät vastustajan päätyyn rytmikkäästi - vain vastustajien erinomaiset maalivahdit estivät Murron tyttöjä tekemästä enempää maaleja.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui kotijoukkue MaPS T9. Murron tytöt puolustivat tiukasti ja MaPS pääsi ainoastaan kerran laukomaan kohti Ronjan vartioimaa maalia. Muutoin peli oli tasaista ja peli ehti vanheta aina 17´peliminuutille asti ennenkuin Emmi pääsi vetämään vapauttavan 0-1 maalin. Murto hallitsi palloa viimeiset minuutit ja Martta viimeisteli loppulukemat pelin viimeisellä eli 20´ minuutilla kauniin sommitelman päätteeksi 0-2!

Toisessa pelissä vastassa oli MaPS:n 2011 syntynteiden tyttöjen joukkue. Pelin aloituksesta MaPS pääsi 1´minuutilla liruttamaan pelin 1-0 Meerin seläntaakse kun Murron tytöt vasta hakivat pelipaikkojaan. 12´minuutilla Miisa vapautti pitkällä syötöllään Emmin nousemaan laitaan pitkin ylös ja sijoittamaan pallon tarkasti alakulmaan 1-1. Pelikellon näyttäessä lisäaikaa 20´+ 2 tuli MaPS:n nuoremmat tytöt vielä kerran Murron maalille ja pääsivät ruuhkasta tökkäämään voittolukemat 2-1.


Kolmannessa pelissä SalPaa vastaan Ronja vei ensin Meerin syötöstä Murron 1-0 johtoon 3´minuutilla ja 9´minuutilla Ronja taiteili jo 2-0 Emmin syötöstä. Tuon maalin jälkeen Murron tytöille sattui pieni nukahdus kun SalPa pääsi aloituksesta nousemaan Murron maalille ja kaventamaan pelin 10´minuutilla 2-1. Hyvänä tutkaparina häärineet Eveliina ja Martta taiteilivat 12´peliminuutilla Murron 3-1 johtoon Martan viimeistelystä. Pelin viimeiset minuutit olivat melkoista hurlum´heitä kun 19´minuutilla SalPa kavensi ensi 3-2 ja heti perään 20´minuutilla tasoihin 3-3 mutta taas näimme että aina kannattaa pelata loppuun asti niin hyviä asioita tapahtuu - 20´minuutilla Murron aloituksesta pallo Emmille joka otti pari juoksuaskelta keskiviivat yli ja veti tarkasti voittomaalin 4-3!

Aamupäivän viimeinen peli oli Turun KisaVeikkoja vastaan ja pelin alkaessa oli tytöillä takana peliä jo 70 minuutin verran lisäajat huomioiden. Kovasta rasituksesta huolimatta Murron tytöt jatkoivat iloista pallonhallintaansa ja painoivat peliä vastustajan päätyyn. Pelin 2´ minuutilla Martta hyödynsi tilanteensa vasemmasta laidasta ja vei tytöt 1-0 johtoon. Tässä pelissä Reetta karkasi monta kertaa vetopaikoille mutta tuuriakaan ei ollut mukana kun vastustaja maalivahti ja puolustus ehtivät väliin. Martta teki myös loppulukemat 2-0 13´minuutilla. Loppupeli oli Murron hallussa ja tytöt osasivat hienosti rauhoittaa peliä, syötellä ja hakea laitojen kautta avauksia.

4 pelin saldona 3 voittoa ja yksi niukka tappio! Upeaa peliä kaikilta tytöiltä ja hienosti jaksoivat painaa ilman taukoja lähes 90minuuttia peliä!


MaPS T9 - Murto 0-2

Kapteeni Ronja
Maalivahti Ronja

17´ 0-1 Emmi

20´ 0-2 Martta


MaPS 2011 - Murto 2-1

Kapteeni Reetta

Maalivahti Meeri

1´ 1-0 MaPS

12´ 1-1 Emmi

20´+ 2-1 MaPS


Murto - SalPa 4-3

Kapteeni Martta

Maalivahti Reetta

6´ 1-0 Ronja

9´ 2-0 Ronja

10´ 2-1 SalPa

12´ 3-1 Martta

19´ 3-2 SalPa

20´ 3-3 SalPa

20´ 4-3 Emmi


Murto - TuKV 2-0

Kapteeni Emmi

Maalivahti Ronja

2´ 1-0 Martta

13´ 2-0 Martta


Kauden viimeinen turnaus on Marttilassa 29.9.2019 alkaen klo 12:00!

Toivomme näkevämme kaikki vanhemmat, isovanhemmat, sukulaiset ja naapuritkin kannustamassa tyttöjä!


Seuran uusimmat