T10 syyskierros käyntiin Paraisilla!
Julkaistu: 10.08.2019 00.00

Tänään lauantaina kaikkien futisfanien odotus palkittiin. Ensin aamulla tyttöjen piirisarjan syyskierros potkaistiin käyntiin ja iltapäivällä käynnistyy lähes yhtä kovana sarjana pidetty Englannin Valioliiga.

Murron tytöt kohtasivat erikoisessa avausottelussa MAPS:n tytöt. Ensin tytöt pyörittivät peliä 20minuuttia vastustajan päädyssä ja sen jälkeen vastustaja johtikin yhtäkkiä 2-0. Wiltsun pikamaaleilla peli oli 2-2 ja heti perään Eimi tälläsi Murron 3-2 johtoon. Viimeisen minuutin aikana MAPS teki vuorostaan 2 maalia ja peli päättyi niukkaan 3-4 tappioon. Maalissa Ronja venyi hienosti muutamaan paraatitorjuntaan.

Toisessa pelissä vastaan asettui KaaPo jolle luovutimme "ohjakset" suhteellisen helposti ja peli oli yhtäkkiä 2-0. Wiltsu jatkoi ilmiliekeissä siirryttyään pelin puolivälissä takaisin kentälle maalista viimeistellen 4 maalia. Reetta pelasi maalissa hienosti ottelun toisen puolikkaan. Pelin lopputulos oli Murrolle lopulta 5-3 Eimin viimeistellessä myöskin maalin.

Viimeisessä ottelussa kohdattiin uusi tuttavuus eli turnauksen emäntäjoukkue PIF. Ottelu päättyi Murron 5-2 voittoon. Tällä kertaa maalinteossa liekeissä oli Eevi viimeistellen hattutempun -Wiltsu ja Eimi säestivät tehden molemmat maalin. Maalissa torjuntavastuun jakoivat Ronja ja Eimi.

Kaikenkaikkiaan syyskierros avattiin siis hienoissa merkeissä kahdella voitolla ja yhdellä niukalla tappiolla. Painostavasta hellekelistä huolimatta tytöt malttoivat kuta kuinkin olennaiseen keskittyä ja palloa koetettiin pelata syötellen laitojen kautta sovitulla tavalla. Lisäksi varsinkin nuoremmat tytöt Eine,Eveliina ja Reetta uskalsivat mennä hanakasti ottamaan palloa pois isommiltaan ja hankkivat useita maalipaikkoja omalle joukkueelleen. Roosa pelasi puolustuksessa eleettömän varmasti ja avasi peliä hyökkääjille hienosti.

Murto - MAPS 3-4 maalit: Wiltsu 2, Eimi

Murto - KaaPo 5-3 maalit: Wiltsu 4, Eimi

Murto - PIF 5-2 maalit: Eevi 3, Wiltsu ja Eimi

Kausi jatkuu Liedon turnauksessa kahden viikon kuluttua! Tästä on hyvä jatkaa kunhan ensin käydään aloittelemassa koulun puolella uusi lukuvuosi!