2010 Tyttöjen tunaus Liedossa
Julkaistu: 06.09.2019 00.00

Lauantaina 24.8. Murron "2010" Tytöt kävivät pelaamassa 4 peliä Liedon kotikentällä.

Päivän ensimmäinen peli oli kotijoukkue Lietoa vastaan. Avauspeli oli tunnustelevaa pelaamista ja haettiin vauhtia päivään. Wiltsu teki päivän avausmaalin ja Meeri pelasi tasaisen pelin maalilla torjuen 10 vetoa. 1-1 tasoitus tuli vastustajan vapaapotkusta johon emme ehtineet kunnolla valmistautumaan.

Toisessa pelissä APU:a vastaan saimme ns. "lentävän lähdön" kun ensin Wiltsu kävi täräyttämässä pelin 0-1 ja heti perään Martan hienosta sivurajaheitosta avautui paikka Eimille joka vei Murron 0-2 johtoon pelin 6 minuutilla. Sitten tapahtui jotain erikoista ja Murron tyttöjen pelitaktiikka hieman hajosi ja vastustaja pääsi tykittelemään minuutin välein suht vapaasti ensin vapaapotkuista 1-2 ja 2-2 sitten perään pelitilanteista 3-2 ja 4-2 lukemat ilman että meidän maalivahtimme Ronja olisi tilanteille mitään mahtanut. Tästä ei enää toivuttu ja tappio oli tosiasia.

Kolmas ja neljäs peli noudattivat molemmat samaa kavaa niin pelillisestikin kuin tuloksen puolesta. Ensin kaatui PIF 3-2 ja heti perään TuKV 3-2. Molemmissa peleissä Eimi teki kolme maalia, maalivahdit Reetta 7 torjuntaa ja Wilhemiina 6 torjuntaa pelasivat hyvän ottelun säästäen Murron useammalta takaiskulta.

Kokonaisuutena tytöiltä hyvä turnaus 2 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio. Opimme erikoistilanteista mm. vapaapotkuista ja sivurajaheitoista joten tästä on hyvä jatkaa Turun peleihin sunnuntaina 8.9.2019. Tervetuloa kaikki tyttöfutiksesta kiinnostuneet Kisapuistoon kentälle kannustamaan Marttilan Murron tyttöjä!

09:00-09:20 Lieto-Murto 1-1

Maalivahti Meeri Ali-Eskola 10 torjuntaa

Fairplay Meeri Ali-Eskola

6' 0-1 Wilhelmiina Mäkelä

13' 1-1 Lieto VP

9:55-10:15 APU-Murto 4-2

Maalivahti Ronja Korpiaho 4 torjuntaa

Fairplay Eimi Agge

5' 0-1 Wilhelmiina Mäkelä

6' 0-2 Eimi Agge (Martta SR)

10' 1-2 APU VP

11' 2-2 APU VP

12' 3-2 APU

13' 4-2 APU

10:20-10:40 Murto-PIF 3-2

Maalivahti Reetta Salmela 7 torjuntaa

Fairplay Reetta Salmela

3' 1-0 Eimi Agge

10' 2-0 Eimi Agge

12' 2-1 PIF

15' 2-2 PIF

20' 3-2 Eimi Agge

11:00-11:20 Murto-TuKV 3-2

Maalivahti Wilhelmiina Mäkelä 6 torjuntaa

Fairplay Eveliina

1' 1-0 Eimi Agge (Meeri)

8' 2-0 Eimi Agge (Martta SR)