Tytöt kahden turnauksen kautta "kesätauolle"
Julkaistu: 15.06.2019 00.00

Marttilan Murron "T9" Tytöt päättivät kevätkautensa kahden turnauksen kautta.

Ensimmäinen näistä kahdesta pelattiin Marttilan jalkapallostadionilla lauantaina 8.6.2019

Marttilan turnauksessa pelaamassa olivat: Eevi, Eimi, Eine, Elsa, Evelina, Hilda-Lyylia, Jamelia, Martta, Meeri, Nellii ja Ronja.

Marttilan kuumissa olosuhteissa pelatun turnauksen ensimmäinen ottelut oli Turun KisaVeikkoja vastaan, ottelun voit katsoa jälkilähetyksenä alapuolelta.

Pelissä kapteenin nauhaa kantoi Eveliina ja maalivahtina oli Meeri. Pelin ratkaisumaali nähtiin 20 minuutilla kun Hilda-Lyylia vapautti Eimin maalintekoon 1-0! Fairplay kortti ojennettiin pelin jälkeen Hilda-Lyylialle!

Toisessa pelissä vastaan asettui Kaarinan Pojat eli tytöt jotka veivät tällä kertaa ottelun tiukasta väännöstä huolimatta nimiinsä numeroin 5-2. Murron maalit tekivät Martta 1-3 ja Eimi 2-4. Tässä pelissä kapteenina toimi Elsa ja maalivahtina Ronja joka nappasi myös fairplay kortin itselleen!

Toinen kahdesta kevät kauden viimeisestä turnauksesta pelattiin Kaarinassa. Kaarinan turnaukseen lähdettiin kahden kentällisen voimin kun mukaan innokkaina lähtivät: Eevi, Eimi, Eine, Hilda-Lyylia, Martta, Meeri, Miisa, Reetta, Ronja ja Siiri! Pakko hehkuttaa Marttilan Murron tyttöjä jotka ovat aina hyvällä ryhmällä mukana turnauksissa, joka kerta meillä ollut eniten pelaajia mukana muihin joukkueihin verrattuna! HYVÄ TYTÖT!

Lyhyitä pätkiä turnauksesta on koottuna alla löytyvään videokoosteeseen johon ei tällä kertaa osunut kuin yksi Murron maaleista mutta useampia maalitilanteita kylläkin.

Ensimmäisessä ottelussa tyttöjä vastaan asettui Paraisten IF, tuttavallisemmin PIFFI. Kapteenina Murrolla oli Siiri ja maalivahtina Reetta. Peli lähti käyntiin Murron hienoisella pallonhallinnalla ja 5 peliminuutin kohdalla Siiri teki Murron 1-0 maalin. Vain hetkeä myöhemmin Siiri pääsi taas nokikkain PIFFIN maalivahdin kanssa ja siirsi pallon hallitusti maaliin ja tilanteeksi 2-0. Vain minuutti tästä ja vuorossa oli Eevi joka teki Murron 3. maalin ja peli tuntui olevan taputeltu ennen ottelun puoltaväliä.. Ehkä turvallinen 3-0 johto aiheutti hieman herpaantumista kun PIF teki 1-3 kavennuksen 9 minuutilla, 2-3 kavennuksen 16 minuutilla ja 3-3 tasoituksen 17 peliminuutilla. No, niin tai näin mutta tälläkertaa oli tyytyminen tasapeliin.

Toinen ottelu oli Maskun Palloseuraa eli MaPSia vastaan. Kapteenina Hilda-Lyylia ja maalissa Ronja. Itse peli oli melko tasainen Murron hienoisesta pallonhallinnasta huolimatta. Ottelun ainoa eli voittomaalin 1-0 teki komealla hevonsepotkulla Eimi.

Kolmas ottelu ja vastassa kotijoukkue KaarinanPojat eli tytöt eli KaaPo! Kapteeni Eimi ja maalissa jatkoi Ronja. Turnauksen kovin peli niin rasituksen (kolmas ottelu putkeen) kuin vastustajankin (joka voitti tytöt Marttilassa) puolesta. Tytöt puolustivat tiiviisti ja maalissa Ronja torjui jaloillaan useita kovia tilanteita. Peli ehti vanheta 6 minuutille kunnes Eine kävi rankaisemassa puolustuksen virheesta 1-0 Murrolle! 14 minuutilla Siiri karkasi taas puolustajilta ja tykitti loppulukemat 2-0!

Näin saatiin kevätkausi pakettiin turnausten osalta. Vielä ennen kesätaukoa käydään porukalla katsomassa miesten liigaa ja Turun ykkösjoukkue Interin kotiottelu 25.6.2019!