Miehet, Vitonen

Murto MarttMu - LTU 2  7 - 2

Marttila KHT

Maalijuhlaa ja 3 pistettä Miesten kotiavauksessa

MaMun historiallinen kotiavaus Vitosessa tarjosi paikalle saapuneelle kotiyleisölle herkkua ja melkoiset maalijuhlat. Valitettavasti otteluennakossa mainittuja linjatuomareita ei Marttilassa nähty, vaan paikalle saapui vain yksi lippumies.

MaMu avasi ottelun vahvasti halliten palloa ja luoden etenkin ottelun alussa runsaasti maalintekopaikkoja hyvällä pallon liikuttelullaan. Tauolle mentiin lukemissa 3-0 kun Teemu Östlund osui kahdesti ja kärkiparinsa Miikka Laukkanen kertaalleen.

Toisen puoliajan alkuhetkillä Antti Teerimäki naulasi kulmapotkun jälkitilanteesta tilanteen jo 4-0:aan. Tulostaulun näyttäessä selkeitä lukemia ottelun tempo rauhoittui selkeästi (kunto loppui) ja ottelu aaltoili päästä päähän. Myös LTU 2 osui kahdesti mainiosti jälleen pelanneen Petri Niinimäen selän taakse, mutta kotijoukkue otti ottelusta lopulta vakuuttavan 7-2 voiton.

??? Laitapelaajat Vakkuri & Soosaar uurastivat ottelussa valtavan määrän ja pelasivat erittäin vahvasti kumpaankiin suuntaan. Hattu päästä!

?? Puolustuslinja pelasi vakuuttavan ottelun. Varmaa puolustustyöskentelyä ja kovia otteita.

? Teemu Östlund. 4 maalia on 4 maalia.

MaMun kausi jatkuu jo tulevana sunnuntaina kun äitienpäivää Marttilaan saapuu viettämään ÅCF 2. Ottelu alkaa kello 18.00 ja huhut kiirivät, että äideille olisi tarjolla ilmainen makkaratarjoilu!

Tilastot

7 - 2

LTU 2
(3-0)
9'MaaliLaukkanen Miikka
10'MaaliÖstlund Teemu
32'MaaliÖstlund Teemu
47'MaaliTeerimäki Antti
65'MaaliHaarala Ville
70'MaaliÖstlund Teemu
75'MaaliMäkinen Christian
82'MaaliLaukkanen Miikka
85'MaaliÖstlund Teemu