Miehet, Vitonen

Wilpas 2 - Murto MarttMu   2 - 2

Salo KHT

Miesten ensimmäinen Vitosen ottelu päättyi kutkuttavasti tasapeliin

Murron historian ensimmäinen Vitosen ottelu päättyi erittäin värikkäiden vaiheiden jälkeen pistejakoon. Lämpimän kevätauringon alla pelattu ysikymppinen tarjosi roppakaupalla tilanteita ja paikka paikoin hyvinkin viihdyttävää jalkapalloa.

Murto aloitti ottelun erittäin vahvasti ja hallitsi kenttätapahtumia ensimmäisen puolituntisen ajan, mutta tämän jälkeen ottelu tasaantui ja kotijoukkue Wilpas alkoi saamaan juonen päästä kiinni.

Toisen puoliajan alkuhetkillä sinipaitojen joukkuepuolustus nukahti kahdesti kohtalokkain seuraus ja kotijoukkue karkasi varkain 2-0 johtoon. Murto kavensi kuitenkin pian Janne Kujanpään unelmalaukauksella ja lopulta Teemu Östlund tasoitti ottelun 2-2:een noin kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Kummallakin joukkueella oli lopulta paikkoja karata johtoonkin, mutta kummassakin päässä vakuuttavasti maalia vartioineet veräjänvartijat nollasivat hyökkääjien yritykset.

"Toisaalta erittäin tyytyväinen pisteeseen,mutta hivenen kuitenkin harmittaa. Lopussa oli koko joukkueella niin hyvä draivi päällä että täydet kolme pistettäkin olisi ollu otettavissa. Mutta kokonaisuutena kuitenkin erittäin positiivinen startti historian ekaan Vitosen kauteen. Tästä on hyvä jatkaa." Tuumaili upean maalin laukonut joukkueen kapteeni Janne Kujanpää.

Murron kausi jatkuu torstaina 9.5. Marttilassa kun LTU saapuu vieraisille Marttilan samettiselle tekonurmelle.

Tilastot
Wilpas 2

2 - 2

(0-0)
53'MaaliVirtanen Juha
65'MaaliPoikela Jori
72'MaaliKujanpää Janne
78'MaaliÖstlund Teemu