20
TOU
16.00
Naiset, Naiset harraste 8v8

AC Sauvo - Murto MarttMu   

Sauvo OP-Hakkispaana KHT A

Hukkareissu Hakkispaanalle

1 - 0 (0-0)

Sunnuntaipeli Sauvossa ei valitettavasti sopinut kovinkaan monen pelurin kalenteriin. Matkaan lähdettiin vain yhdellä vaihtopelaajalla, mutta mikäs siinä, peliaikaa oli luvassa riittävästi kaikille.

Murto otti pelin hallinnan itselleen heti alkuvihellyksestä ja hyökkäsi taukoamatta kohti Sauvon maalia. Paikkoja oli paljon, mutta sauvolaisten maali osoittautui liian pieneksi. Vedot viuhuivat yli, ohi tai suoraan maalivahdin syliin. Nopeat hyökkääjämmekään eivät saaneet tällä kertaa karistettua kovaa pelanneita vastustajia kannoiltaan. Sauvo sen sijaan pelasi koko pelin samalla sapluunalla. Maalivahdin aloitus pitkänä ja kaikki perään.

Mutta niin kuin monesti on todeksi havaittu, hallinta ei riitä. Vastustajalla ei montaa paikkaa koko pelissä ollut, mutta yksi onnekas kaukolaukaus onnistui yllättämään hyvin pelanneen maalivahtimme, kun peliä oli pelattu 44 minuuttia. Viimeisen vartin aikana Murron naiset hakivat vimmatusti tasoitusta, mutta ei ollut onnikaan tällä kertaa myöden. Jalkapallossa ei anneta tyylipisteitä, vain maalit ratkaisevat ja sen kisan voitti AC Sauvo.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista