2010 Tytöt turnauksessa Parkin kentällä Turussa
Julkaistu: 16.05.2019 00.00

Marttilan Murron nuorimmat tytöt matkasivat La 4.5. Turkuun Parkin kentälle Turnaukseen jossa meitä vastassa oli Turun KisaVeikot, Kaarinan Pojat (paitsi että olivat tyttöjä) ja Piikkiön Palloseura.

Joukkueessa mukana pelaamassa Turussa olivat: Elsa, Eveliina, Meeri, Martta, Miisa, Hilda-Lyylia, Nelli, Eevi, Eimi, Reetta ja Ronja.

Ensimmäiseen peliin valmistauduttiin hakemalla lämpöä jääkiekkokaukalosta jossa hypittiin ja juostiin lihakset vetreiksi.. Ensimmäiseen peliin lähdettin ehkä hieman jännittyneinä ja ei aivan oltu terävimmillään maalipaikoissa, täytyy antaa kunnia myös Turun KisaVeikkojen maalivahdille joka pelasi hyvän pelin ja tuli vahvasti vastaan estämään meidän maalintekoyritykset. Murron tyttöjen puolustuspelaaminen oli vahvaa ja siitä kertoo myös se että vetoja meidän maalia kohti ei juurikaan tullut. Kahdelle maalille ei Ronjakaan mahtanut mitään kun KisaVeikkojen tytöt pääsivät murtautumaan puolustuksen läpi ja syöttämään keskenään vapaaseen paikkaan.

Toiseen peliin vastaan asettui KaaPo joka tuli alussa vahvasti päälle ja karkasi 0-2 johtoon jo 6 peliminuutin kohdalla Reetan upeasta maalivahtipelistä huolimatta. Toisen päästetyn maalin jälkeen Murron tyttöjen pelissä tapahtui selkeä käänne ja tytöt alkoivat hienoisesti hallitsemaan peliä ja heti 7 minuutilla Martta kävi tuikkaamassa kavennuksen 1-2.. Lukuisista maalipaikoista huolimatta pelikello ehti rullata jo 20 minuutille ennenkuin Eimi kävi tekemässä vapauttavan tasoituksen 2-2. Pelin viimeisellä minuutilla Murron tytöt hakivat kovalla temmolla maalia ja kova uurastus palkittiin kun Eimi pääsi vetämään toisen maalinsa ja loppulukemat 3-2!!

Viimeisessä pelissä vastaan asettui Piikkiön Palloseura jolla oli kaksi peliä putkeen alla ja mukana ei heillä ollut lainkaan vaihtopelaajia. Pelissä PiPS pystyi pitämään puolustuksen kasassa ensimmäisen puolikkaan ajan ja purkamaan pallot omalta puoleltaan pois. Murron tyttöjen sitkeä hyökkäysrummutus tuotti tulosta ensimmäisen kerran 16´ minuutilla kun Eevi pääsi tekemään 1-0. 23 minuutilla puolikuntoisena pelannut Meeri teki 2-0, minuutti tästä Eimi 3-0 ja viimeisellä peliminuutilla (joka itseasiassa kesti n. 4 minuuttia) 4-0 Eimi, 5-0 Nelli ja 6-0 Reetta!

Kentän laidalta katsottuna voi olla todella ylpeä meidän nuorimmista tytöistä jotka pelasivat hienon turnauksen!

14:00-14:25 TuKV-Murto

Kapteeni Nelli Jokinen

Maalivahti Ronja Korpiaho 3 torjuntaa

6' 1-0 TuKV

12' 2-0 TuKV

14:30-14:55 Murto-Kaapo

Kapteeni Ronja Korpiaho

Maalivahti Reetta Salmela 6 torjuntaa

Tsemppari Reetta Salmela

2' 0-1 Kaapo

5' 0-2 Kaapo

7' 1-2 Martta Koskovainio

20' 2-2 Eimi Agge

25' 3-2 Eevi Agge

15:00-15:25 Murto-PiPS

Kapteeni Reetta Salmela

Maalivahti Ronja Korpiaho 2 torjuntaa

Tsemppari Hilda-Lyylia Rautoma

16' 1-0 Eevi Agge

23' 2-0 Meeri Ali-Eskola

24' 3-0 Eimi Agge

25' 4-0 Eimi Agge

25' 5-0 Nelli Jokinen

25' 6-0 Reetta Salmela