Pojat 03, P15 8v8 2018

Murto MarttMu - FC Ulvila

Marttila KHT A

P03 päätti syyskauden voittoon FC Ulvilasta numeroin 3-1

P03 sai syyskauden pakettiin tyylikkäällä voitolla. Kahdeksalla pelaajalla ilman vaihtomiehiä matsiin lähtenyt Marttila hallitsi kenttätapahtumia ja piti pallon hallinnan itsellään. Tosin, ei vastustajallakaan ollut kuin 1 vaihtomies. Maalin teon aloitti kuuden minuutin kohdalla Aaro Järveläinen maalin takakulmalta. Erän lopussa Mikael Nummela sijoitti läpiajonsa päätteeksi pallon maaliin ja tauolle mentiin mukavassa 2-0 johdossa. Toisen erän aluksi nähtiin varmasti koko sarjan komein potku kun Nico Hyppönen tykitti pallon 27,5m suoraan yläputken alle ja peli 3-0. Erän lopussa Marttilan ote hieman herpaantui ja vastustaja pääsi tekemään ainokaisensa.

Hienoa oli katsoa miten poikien peli oli kehittynyt tälläkin kaudella ja että pojat jo itse ohjaavat omiensa tekemistä. Valmennuksen rooli oli lähinnä hoitaa pallot kentälle ja liput kulmiin tuomaria varten.